featured

Yatırımcılar dikkat! Aniden değer kaybeden bu altcoin’de düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan NEO, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor.  Altcoin için en güçlü direnç noktası 29,70 dolar seviyesinde iken, destek noktası ise 26,70 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEO, fiyatının aniden düşmesiyle birlikte daha fazla değer kaybetme potansiyelinin olduğunu gösteriyor. Altcoin, en son 4 Nisan 2022 tarihinde düşüş yaşadı. Bu düşüşten önce fiyat kısa sürede 26,85 dolardan 28,30 dolara yükseldi. Bugün, fiyat aniden aşağı yönlü bir hareket etmeye başladı ve kısa sürede 28,30 dolardan 26,75 dolara geriledi.

Fiyat düşüş hareketine devam ediyor gibi görünüyor. NEO’nun fiyatı son 24 saatte %2,82 oranında düşüş yaşadı. Altcoin’in işlem hacmi 165,307,142 dolar iken canlı piyasa değeri ise 1,881,242,681 dolar. Kripto para piyasasında genel sıralamada ise 63. sırada yer alıyor.

NEO 4 saatlik fiyat grafiği analizi

NEO 4 saatlik grafiğinde fiyatın azalan bir trend izlediği ve volatilitenin da azaldığı görünüyor. Bu da NEO fiyatının değişim yaşamaya daha az eğilimli olduğu anlamına geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için en güçlü direnç görevi gören 28,67 dolarda iken, alt sınırı ise en güçlü destek görevi gören 26,70 dolarda bulunuyor.

altcoin NEO grafik

Kripto para biriminin fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da düşüş hareketine işaret eder. Piyasa trendi kısa süre önce değişti. Bu da, NEO için birkaç günün zor geçeceğini gösteriyor. Sonuç olarak, fiyat aşağı doğru hareket ediyor. Bu da azalan bir pazar ve kripto para birimi değerinin değer kaybetmesi anlamına geliyor.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) 41 endeksinde işlem görüyor. Bu da NEO için istikrarlı bir değerdir. Altcoin, aşırı alım veya aşırı satım bölgesine doğru hareket etmiyor.  Bunun yerine, kripto para birimi alt tarafsız bölgede. Bununla birlikte RSI, kripto para biriminin değer kaybı yaşayacağını gösteren aşağı yönlü bir hareket izliyor. Düşen RSI puanı, baskın satış faaliyetini gösterir.

NEO 1 günlük fiyat grafiği analizi

NEO 1 günlük fiyat grafiği analizi, piyasa volatilitesinin azalan bir trend izlediğini gösteriyor. Yani, piyasanın artan volatiliteye dair küçük işaretleri mevcut. Bu hareket, NEO için daha istikrarlı bir fiyatla sonuçlanacak. Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için en güçlü direnç görevi gören 29,70 dolarda iken, alt sınırı ise en güçlü destek görevi gören 19,83 dolar seviyesinde bulunuyor.

Kripto para biriminin fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da fiyatta düşüş hareketinin hâkim olacağına dair işaret veriyor. Bununla birlikte, fiyatın değer kaybı yaşayacağı ve aşağı yönlü bir hareket izleyeceği söylenebilir.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) 59 endeksinde işlem görüyor. Bu da NEO için istikrarlı bir değer anlamına gelir. Yani altcoin, aşırı satım veya aşırı alım bölgesinde değil.

Sonuç olarak

NEO fiyat analizinde sonuç olarak, kripto para biriminin mevcut davranışının, negatif momentumunu koruma olasılığının çok yüksek olduğu söylenebilir. NEO, yorgun bir şekilde 29 dolar seviyesine tırmanmıştı. Ancak 3 Nisan 2022 tarihinde 28,50 dolara doğru bir gerileme yaşadı.

Günlük ve 4 saatlik grafiklerin analizinin sonucunda da altcoin’in daha fazla düşüş yaşayacağına dair işaretlerin mevcut olduğu görülüyor. NEO, hızlı bir şekilde 27 dolar seviyesine düşebilir. Ancak bu, destek noktasının volatilitesine bağlı. Eğer mevcut destek noktası sarsılırsa altcoin’in fiyatı 25 dolara kadar düşebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin