featured

Bu altcoin, bir sonraki ayı döngüsünden önce yüzde 7,5’lik bir artış gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan XLM fiyatına iki farklı model yol gösterebilir. Bunlardan ilki azalan üçgen modeli iken, diğeri ise 0,13 dolar ve 0,1 dolarlık engeller arasındaki bir dikdörtgen. Altcoin’in fiyatı şu anda 0,1146 dolar civarında işlem görüyor. Bu iki model de yakın vadeli fiyat hareketini etkileyebilir.

altcoin XLM

Direnç trend çizgisinden bir yükseliş kırılması gerçekleşmesi durumunda düşüş modeli geçersiz kılınacaktır.

XLM için gün içi işlem hacmi 270,5 milyon dolardır. Bu da %137 oranında bir kazanç elde edildiği anlamına gelir.

Kripto para piyasasındaki son satışların ortasında XLM fiyatı, aşağı eğimli trend çizgisindeki direnç noktası olan 0,13 dolardan bir geri dönüş yaşadı. Bu düşüş sonucunda 0,1168 dolarda bulunan destek noktası aşağı yönlü olarak kırıldı. Daha sonra ise fiyat, %17,7 oranında düşüş yaşayarak 0,1070 dolara geriledi.

Bununla birlikte kırılan 0,1168 dolar seviyesine yüksek hacimli bir yeniden test, düşüş momentumunda bir zayıflığa işaret ediyor. Ayrıca, 20 ve 50 günlük EMA seviyeleri şu anda fiyatın önceki toparlanmalarını sürdürmesini desteklemektedir.

Alıcılar bu genel direnç noktasını kırarsa altcoin, aşağı eğimli trend çizgisine ulaşmak için %7,5 daha yükselebilir. XLM fiyatı, belirtilen trend çizgisinin ve 0,13 doların altına düşene kadar düşüş eğilimi devam edebilir.

Ayrıca bu üçgen formasyonunun doğası, yerleşik düşüş trendini sürdürmektir. Bu nedenle, 0,1 dolarda bulunan destek noktasının altındaki bir kırılma, satış baskısını hızlandıracak ve altcoin fiyatını 0,09 dolara düşürecektir.

Öte yandan, direnç noktasının kırılması durumunda ise düşüş tezi geçersiz kılınacaktır. Bunun sonucunda da altcoin’in fiyatı 0,31 dolara kadar yükselebilir.

Altcoin içi bazı teknik göstergeler

EMA’lar: EMA’lar (20, 50 ve 100) eğimi, yana doğru bir fiyat hareketine işaret etmektedir. Ayrıca, aktcoin’in fiyatı şu anda 100 günlük EMA’nın oluşturduğu dar bir aralık ile 20 ve 50 günlük EMA’ların birleşik desteği arasında gidip geliyor.

VI: Yakın zamanda yapılan bir düzeltmeye rağmen, VI+ ve VI- eğimi düşüşü önledi. Ayrıca, göstergenin eğimi arasındaki artan boşluk, yükseliş momentumunun güçlendiğini gösteriyor.

XLM için mevcut trend yana doğru iken, volatilite ise düşük. Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,116 dolar ve 1,21 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,064 dolar ve 1 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin