featured

Bu altcoin yükselişi reddediyor; sırada ne var? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası son 24 saat içerisinde yükseliş kaydederken altcoinlerden Tezos yükselişi reddediyor. Tezos  4,35 dolara taşındıktan sonra bu sabah yukarı yönlü reddetmesinin ardından düşüş eğiliminde. Bu nedenle, altcoin yukarı yönü tekrar test edilmeden önce muhtemelen daha da fazla geriye gitmesi gerekiyor.

Son 24 saatte Tezos fiyat hareketi: Tezos 4,35 dolara yükseldi. XTZ fiyatı 4,11 dolar 4,35 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 33,6 azalarak toplam 102.8 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 3.76 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 44. sırada yer alıyor.

Tezos fiyat analizi: XTZ tekrar düşüşe mi hazırlanıyor?

Tezos Price Analysis: XTZ rejects upside around $4.35, more retracement to follow?

Altcoin 4 saatlik grafikte, gece boyunca yavaş bir yükselişin ardından bugün yeniden yükselişin reddetti. Tezos fiyat hareketi böylece elde ettiği kârın çoğunu sildi. 10 Ocak’ta 3,80$’a ulaştıktan sonra, XTZ/USD sonraki 24 saat içinde tersine döndü ve sonunda yükseldi.

Son olarak altcoin Çarşamba günü 4,45 dolar civarında zirve yaptı ve net bir yüksek seviye belirledi. Oradan, piyasa dün hafif bir konsolidasyonun oluştuğu 4,10 dolara geri döndü.

Son 24 saat içinde, Tezos fiyat hareketi tekrar yükseldi ve potansiyel olarak daha da yükselmek istiyor. Ancak, satış baskısı bugün erken saatlerde 4,35 dolar civarında geri döndü. Bu nedenle, daha fazla yükseliş test edilmeden önce fiyat daha da fazla geri çekilebilir.

Tezos fiyat analizi: Sonuç

Artan yön bugün erken saatlerde 4,35 dolar civarında reddedildiği için Tezos fiyat analizi düşüş eğiliminde yer alıyor. Bu nedenle, önümüzdeki hafta daha fazla toparlanma görülmeden önce fiyatın yukarı yönü test etmesi gerekiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin