Fantom (FTM), ağ kullanımında Avalanche ve Solana'yı geride bırakıyor
Fantom (FTM), ağ kullanımında Avalanche ve Solana'yı geride bırakıyor

Dikkat: Altcoin için bu model yeni ATH’yi işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom (FTM) fiyatındaki parabolik toparlanma, altcoin fiyatını 3,2 dolara yakın ATH direncine geri yükseltti. Kripto para, kupasının sap kısmını ve sap desenini oluşturmak için küçük bir geri çekilme ile karşı karşıya kalması gerekiyor. Bu yükseliş modelini tamamlayan altcoin daha yeni seviyelere yükselebilir.

Önemli teknik noktalar:

Günlük RSI grafiği düşüş eğilimi gösteriyor.

FTM tokenindeki gün içi işlem hacmi 2.8 milyar dolar ve bu da %12,79’luk bir kazanç anlamına gelir.

Fantomla ilgili en son veriler, bu parite doğrudan 3,12 dolar civarında tüm zamanların en yüksek direncine etkileyici bir toparlanma işaret etti. Bununla birlikte, kripto piyasasındaki arz baskısı, fiyatında başka bir geri çekilmeyi tetikledi. Bu küçük düşüş, 2,2 dolardan destek aldı ve hemen genel dirence toparlandı. Bütün bu yapı, günlük zaman çizelgesi grafiğinde bir fincan ve kulp modeli ortaya çıkararak uzun vadeli yatırımcılar için mükemmel bir fırsat sunar.

Altcoin fiyatı bu direncin üzerine çıkmayı ve bu direncin üzerinde kalmayı başarırsa, Fibonacci uzantısı FTM fiyatı için bir sonraki arz bölgesinin 3,75 dolar ve 4,47-4,5 dolar olduğunu gösteriyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi 62 seviyesinde bulunuyor ve bu kripto para için bir yükseliş hissi gösteriyor. Bununla birlikte, grafik alıcı tarafında bir miktar zayıflık gösteren düşüş eğilimine işaret ediyor.

FTM 4 saatlik grafiği, çift dip modeli gösteriyor

FTM hâlâ 3,2 dolarlık direnci aşmak için mücadele ediyor. Bu nedenle, Fantom’da yeni bir pozisyon arayan kripto yatırımcıları, bu dirençten kurtulana kadar beklemeli. Ancak altcoin fiyatının reddedilmesi durumunda 2,64 dolar ve 2,2 dolar desteği yine de yükseliş rallisini sürdürebilir. MACD göstergesi, MACD çizgisinin nötr bölgenin üzerinde hareket ettiğini gösterir. Bununla birlikte, fiyattaki son tersine dönüş, bu hatlar arasında düşüş eğilimini tetikledi.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin