featured

Bu altcoin, piyasadaki tüm belirsizliklere rağmen yükseliş momentumunu koruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, bugün %6 oranında bir artış kaydetti. Bu hareketi ile aşağı eğimli trend çizgisi ile 100 günlük EMA’nın birleşik direncini test etti. Bununla birlikte alıcılar bu ralliyi sürdüremediğinden, uzun süre yüksek fiyat reddine sahip günlük mum, düşüş eğilimi için güçlü bir olasılık gösteriyor. Ancak, bu düzeltmeden korkmalı mısınız?

Kripto para piyasasındaki bir sonraki ayı döngüsü, MATIC fiyatını 0,5 doların altına düşürebilir. Ancak hacim, altcoin’de devam eden düzeltmenin geçici olduğunu gösteriyor.

MATIC için gün içi işlem hacmi 364,5 milyon dolardır. Bu da %5,94’lük bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelir.

Haziran-Ağustos rallisinin ardından, altcoin’in fiyat düzeltmesi bir bayrak deseninin oluşumunu ortaya çıkardı. Teorik olarak bu yükseliş modeli, bir sonraki sıçramayı yapmadan önce fiyatın önceki büyümeyi sürdürmesi için kısa bir kırılma dönemi sunuyor.

Azalan hacme sahip düşük zirveler serisi, geçici bir geri çekilmeye işaret ediyor. Şimdiye kadar MATIC, 0,7 dolardan %50’lik bir geri çekilme yaptı. Bununla birlikte MATIC, bu yazının yazıldığı sırada 0,798 dolar civarında işlem görüyor. Böylece mevcut modelin direnç noktasının yeniden test edildiği söylenebilir.

Bu dirençte daha yüksek fiyatın reddedilmesi, bir tersine çevrilme olasılığının yüksek olduğuna işaret eder. Bu nedenle, potansiyel bir ayı döngüsü altcoin’in fiyatını 0,7 dolarda bulunan destek noktasının altına düşürebilir. Bunun ardından da uzun süreli bir düzeltme gerçekleşebilir.

altcoin MATIC grafik

Ancak, bu formasyonun doğası güçlü bir yükseliş rallisi sunuyor. Bu nedenle ilgilenen alıcılar, fiyatın direnç noktasını kırmasını beklemelidir. Bu hareket, alıcıların önceki boğa koşusuna devam etmeye hazır olduğunu yansıtacaktır.

Teknik kuruluma göre, bu model fiyatı 1 doların üzerine çıkarabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

EMA’lar: Düz EMA’lar (20, 50 ve 100), potansiyel direnç olarak 0,8 dolar seviyesine işaret ederken, geri dönüş olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi: Düşen bir fiyat hareketine rağmen günlük RSI, düşüş momentumundaki zayıflığa işaret ediyor.  Ancak şu anda %50 işaretinin altında bulunan RSI, yatırımcıların korkmasına sebep oluyor.

Fiyattaki volatilitenin yüksek olduğu söylenebilir. Ancak trend şu anda boğaların lehine. MATIC için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,85 dolar ve 0,94 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,76 dolar ve 0,7 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin