featured

Satın alma baskısı artarken bu altcoin yatırımcılarına kazandırdı! Ayılar ne zaman geri dönecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki genel olumlu hava, gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC fiyatını son 24 saatte 53 dolara kadar yükseltti. Böylece LTC, güçlü satın alma ivmesi yansıtmak için hızla EMA seviyelerinin üzerine çıktı.

Ayrıca son zamanlardaki yükselişi işaret eden yeşil mumlar, satın alma baskısındaki sağlam artışı yansıttılar. 55 dolarlık bölgede daha yüksek fiyatların sürekli olarak reddedilmesi, altcoin’in olası canlanmasından önce kısa vadeli bir geri çekilmeye neden olabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada LTC, 55,35 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %7,65 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Altcoin’deki satın alma canlanması, son iki hafta içinde daha yüksek zirveleri test etmesine olanak sağladı. Ayılar 55 dolar seviyesinde güçlü bir duruş sergilerken LTC, önceki beş gün boyunca yükselen bir kanal içinde işlem gördü.

altcoin LTC kapak

Kontrol Noktası (POC) yakınında kısa bir sıkıştırma aşamasından sonra, kripto para biriminin fiyatında nihayet alıcılar lehine geçici bir kırılma gördü. Altcoin 55,8 dolar bölgesi civarındaki yüksek fiyatların güçlü bir şekilde reddediyor.

EMA şeritleri nihayet yukarı yönü işaret ederken boğalar, uzun vadeli trendi yönlendirmeyi amaçlıyor. 200 EMA seviyesinde doğru bir yükseliş hareketi, altcoin’i uzun vadeli bir yükseliş trendi içine sokabilir.

55 dolar seviyesinden gerçekleşecek bir toparlanma hareketi, alıcıların yukarı kanalın alt trend çizgisini yeniden test etmelerine yardımcı olabilir. Kanalın altındaki herhangi bir kapanış, fiyatı kısa vadeli bir geri çekilmeye maruz bırakabilir. Bu durumda LTC, boğalar satın alma baskısını artırmak amacıyla devreye girmeden önce 52 dolarlık bölgeye veya POC seviyesinin yakınına bir gerileme yaşanabilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI) sonunda aşırı alım bölgesinin ötesinde güvenilir bir kapanış yaptı. Bu seviyeden olası bir geri dönüş, önümüzdeki seanslarda satın alma baskısını hafifletebilir.

Ayrıca Hacim Osilatörü, fiyat hareketinin yüksek zirvelerinden farklı olarak daha düşük zirvelere işaret etti. Bu, düşüş eğilimini ortaya çıkardı. İlginç bir şekilde, Müthiş Osilatör aylık en yüksek seviyesine dokundu ve geri dönüş bölgesine ulaşırken güçlü bir satın alma avantajı sergiledi.

Sonuç olarak

Kısa vadeli göstergeler göz önüne alındığında, LTC muhtemelen 55 dolarlık bölgede bir engel ile karşılaşabilir. Modelin altına düşülmesi durumunda yukarıda belirtilen seviyelere bir geri dönüş yaşanabilir.

LTC, piyasa lideri olan Bitcoin ile 30 günlük %69’luk bir korelasyonu paylaşıyor. Dolayısıyla bir işlem yapmadan önce onun hareketlerini takip etmek mantıklı olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin