featured

MATIC, yüzde 16’lık bir ralliye hazırlanıyor! Takip edilmesi gereken kritik seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen aydan beri, gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC bir destek noktasının altında yükseliyor. Bu ralli sırasında altcoin, birkaç önemli direnç noktasını kırarak 0,745 doların üzerine çıktı. Peki, bu toparlanma rallisi nereye kadar gidebilir?

MATIC fiyatı son beş günde %46 oranında artış kaydetti. Yükselen destek trend çizgisi toparlanmayı sürdürüyor.

Kripto para birimi için gün içi işlem hacmi 1,05 milyon dolardır. Bu da %42,3’lük bir kazanca işaret ediyor.

Kripto para piyasasında devam eden belirsizliğin ortasında gözde altcoin, yükselen bir üçgen modeli içinde işlem görüyor. 0,62 dolar seviyesi bu model için bir boyun çizgisi direnci olarak görev gördü. 13 Temmuz tarihinde altcoin, bu direnç noktasını kırarak yükseliş hareketine başladı.

Ortaya çıkan ralli, şu anda 0,772 dolardan işlem gören MATIC fiyatını %20 daha artırdı. Ayrıca, alıcılar 0,745 dolarda bulunan direnç noktasını da de kırarak alıcıların daha yüksek bir seviyeyi hedeflediklerini gösteriyor.

Günlük mum kırılan direncin üzerinde kapanırsa, alıcılar mevcut toparlanmayı uzatmak için uygun bir zemin elde edecekler. Sonuç olarak, potansiyel ralli %16,5 artışla altcoin’in fiyatını 0,9 dolara yükseltebilir.

MATIC grafik

Öte yandan, MATIC fiyatı 0,745 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başaramazsa yatırımcılar destek noktasına doğru küçük bir geri çekilme ile karşı karşıya kalacaklar.

MATIC için bazı teknik göstergeler

DMA: 20 DMA ve 50 DMA arasında bir yükseliş geçişi, toparlanma rallisinin ilk işaretlerinden biridir. Bununla birlikte, şu anda piyasa fiyatına karşı çıkan 100 DMA, yukarıda bahsedilen geri çekilme teorisini desteklemektedir.

RSI: RSI eğimi, gerçek bir toparlanmayı vurgulayarak ralliyi desteklemektedir. Ayrıca RSI, yatırımcıların agresif alımlara işaret ederek %70’in üzerine çıkabilir.

MACD: Gösterge, nötr çizginin üzerine çıktıkça hızlı ve yavaş çizgiler arasındaki genişleyen boşluk, yükseliş momentumunda önemli bir büyümeye işaret ediyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,9 dolar ve 1 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,75 dolar ve 0,63 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin