featured

Bu altcoin yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başardı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında geçtiğimiz bir hafta boyunca Bitcoin’in büyük oranlarda değer kaybetmesiyle altcoin’lerde de çöküşler yaşanmıştı. Yatırımcılar artık olumlu haberler beklerken Terra yüzleri bir nebze de olsa güldürmeyi başardı.

Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olsan Terra, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. LUNA için mevcut destek noktası 67.5 dolar olarak belirlendi. Yüksek ihtimalle boğalar piyasanın hakimiyetini yeniden ele geçirmeye hazırlanıyorlar.

Terra fiyat analizine göre altcoin, dün 67.5 dolar seviyesine düştü. Bu yaşanan geri çekilmeyi bir konsolidasyonun izlemesi beklendiğinden LUNA bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen, önceki destek seviyelerinin önümüzdeki günlerde direnç olarak yeniden test edildiğini göreceğiz.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumu dönüşü gördü. Piyasa lideri olan Bitcoin yüzde 1.03 oranında değer kazandı. En gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 1,1 oranında bir artış ile BTC’yi takip etti. Bu yazının odak coin’i olan Solana (SOL) da yüzde 5,5’in üzerinde bir kazançla en iyi performans sergileyenler arasına girdi.

Son 24 saatte Terra fiyat hareketi: Terra 67,5 doların üzerinde konsolide oluyor

LUNA, son 24 saat içerisinde 68.57 dolar ile 72.99 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada orta düzeyde bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 29,47 azalarak 2,12 milyar dolar oldu. Toplam piyasa değeri ise 25 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasada genel sıralamada da 9. sırada yer alıyor.

LUNA 4 saatlik grafik: LUNA için trend tersine mi dönüyor?

4 saatlik grafikte, Terra fiyat hareketinin son saatlerde güçlü bir temel oluşturduğu görülebilir. Bu da muhtemelen boğaların önceki kayıpların bir kısmını geri kazanmaya çalışacağının bir göstergesi.

altcoin LUNA grafik

Terra fiyat hareketi bu hafta güçlü bir düşüş gördü. LUNA 94 dolara ulaştığı bir önceki yükselişten yüzde 28’in üzerinde bir düşüşle 67.5 dolara kadar geriledi.

Bu nedenle, genel piyasa hissiyatı yeniden düşüşe geçti. Aralık ayında görülen kazancın büyük bir kısmı geri çekildiğinden, yakında yeni bir ana yükselişin daha düşük seviyelere odaklandığını görebiliriz.

Ancak önce, Terra fiyat yapısının net bir yüksek seviye belirlemesi gerekiyor. Şu anda satışlar sona erdi. Yani önümüzdeki günlerde bir geri çekilme hareketi bekleniliyor. Bundan sonra da başka bir aşağı yönlü hareket oldukça muhtemeldir.

Terra fiyat analizinde sonuç olarak

Terra fiyat analizi, kripto para piyasasının yaşadığı bu haftanın başlarındaki güçlü düşüşün ardından altcoin 67.5 doların üzerinde konsolidasyon oluşturduğundan bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen LUNA şimdi de geri çekilmeye hazırlanıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin