Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Artan satış baskısı düşüşü derinleştirebilir!
Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Artan satış baskısı düşüşü derinleştirebilir!

Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Artan satış baskısı düşüşü derinleştirebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, günlük işlem grafiğinde 15,44 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gördü. Ancak gün ilerledikçe, altcoin 15,82 dolar seviyesinde güçlü bir direnç buldu ve bu da desteği 15,33 dolarda yeniden test etmeye zorladı. Dijital varlık, son birkaç saat içinde küçük bir fiyat artışı gördükten sonra şu anda 15,30 dolar civarında işlem görüyor.

Chainlink price analysis: LINK prices trade below the key $15.33 support as bears continue ruling 1

LINK fiyatı 15,82 dolar seviyesinde direnç gördüğü için Chainlink fiyat analizi düşüş gösteriyor. Dijital varlık şu anda 15,30 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyor ve fiyatlar mevcut seviyelerin altında düzelirse, 15,09 dolar seviyesinin yakınında güçlü destek mevcut. Fiyatlar azalan üçgen modelinden çıkamadığı için altcoin son birkaç gündür düşük işlem görüyor.

Son 24 saatte Chainlink fiyat hareketi: Ayılar kontrollerinde kararlı

Chainlink fiyatları, dijital varlık şu anda 15,30 dolar seviyesinin yakınında işlem gördüğü için son 24 saat içinde %2,15 civarında bir fiyat düşüşü gördü. Chainlink’in piyasa değeri yaklaşık 7.1 milyar dolar ve dijital varlık son 24 saatte 423 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip. Kripto para şu anda dijital varlık pazarının %0,36’sına hakim olduğu için genel olarak 23. sırada yer alıyor. SMA 50 ve SMA 200 şu anda mevcut işlem fiyat seviyelerinin oldukça üzerinde yer alıyor, bu da kısa vadeli ve uzun vadeli hareketli ortalamaların Chainlink için yükseliş olduğunu gösteriyor.

Chainlink price analysis: LINK prices trade below the key $15.33 support as bears continue ruling 2

Chainlink için 1 günlük fiyat grafiğindeki teknik göstergeler, MACD hattı şu anda sinyal hattının altında işlem gördüğü için çoğunlukla düşüş gösteriyor. LINK için RSI göstergesi de aşırı satım bölgesine doğru düşüyor ve bu da fiyatların kısa vadede düşmek için daha fazla alana sahip olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, altcoin mevcut seviyelerin yakınında bir miktar satın alma baskısı görmeye başlarsa, 15,82 dolar direnç seviyesine doğru daha yüksek düzeltme yapabilir.

4 saatlik fiyat tablosunda LINK: Son gelişmeler ve teknik gösterge

LINK için 4 saatlik grafikte, fiyatların azalan trend çizgisini yeniden test ettiğini ve şu anda 15,30 dolar seviyesinin yakınında işlem gördüğünü görebiliriz. MACD göstergesi şu anda düşüş bölgesinde, ancak merkez çizgisine yakın, bu da yakın vadede küçük bir fiyat artışı olabileceğini gösteriyor. RSI göstergesi şu anda 50 seviyesinin yakınında işlem görüyor ve bu da piyasanın bir kararsızlık durumunda olduğunu gösteriyor.

Chainlink price analysis: LINK prices trade below the key $15.33 support as bears continue ruling 3

EMA 10, EMA 50 ve EMA 200’ün oldukça altında işlem görüyor ve bu da altcoin’in güçlü bir düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, fiyatlar 15,30 dolar seviyesinin yakınında bir miktar satın alma baskısı görmeye başlarsa, yakın vadede 15,82 dolar direnç seviyesine doğru yukarı yönlü düzeltme yapabilirler.

Chainlink fiyat analizi sonucu

Bugün için Chainlink fiyat analizi, altcoin’in 15,82 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir direnç bulması nedeniyle düşüş eğilimine işaret ediyor. Dijital varlık şu anda 15,30 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyor ve fiyatlar mevcut seviyelerden daha düşükse, 15,09 dolar seviyesinde güçlü destek mevcut. 1 günlük ve 4 saatlik fiyat grafiğindeki teknik göstergelerin çoğu Chainlink için düşüş gösteriyor, ancak 4 saatlik grafikteki MACD göstergesi yakın olduğu için altcoin yakın vadede küçük bir fiyat artışı görebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin