Bu altcoin'lerin kurumsal talep üzerine artması bekleniyor!
Bu altcoin'lerin kurumsal talep üzerine artması bekleniyor!

Bu altcoin’lerin kurumsal talep üzerine artması bekleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir kripto rallisi, büyük ölçüde altcoinleri tercih etti ve çoğu token, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) geride bıraktı. Rallinin arkasındaki kilit faktör olan kurumsal satın alma, önümüzdeki haftalarda balona dönüşebilir.

Borsa operatörü CME Group, 11 token için endeksler ve fiyat göstergeleri başlattığını söyledikten sonra Cuma günü en iyi altcoinler yükselişe geçti. CME tarafından bahsedilen 11 tokenin çoğu da son 24 saat içinde güçlü kazançlar kaydetti.

Planlanan endekslerin, tokenlere sermaye girişlerini artırması beklenen altcoinler merkezli daha fazla finansal enstrüman yaratılmasını sağlaması muhtemeldir.

CME, altcoinlere daha fazla ilgi gösterecek

Solana (SOL), Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ve Uniswap (UNI) gibi majörleri içeren 11 tokenin çoğu Cuma günü %0,1 ila %3 arasında yükseldi.

SOL, CME tarafından desteklenen 11 altcoin arasında yaklaşık %2,8 artışla en iyi performansı gösteren oldu. Bitcoin Cash (BCH), emsallerinin gerisinde kaldı ve gün için negatif işlem gördü.

En büyük emtia yatırımcılarından biri olan CME, altcoin endekslerine açık ara en büyük giriş yapan şirket. Alan, aksi takdirde nispeten daha küçük kripto borsaları veya varlık yöneticileri tarafından domine edildi.

Bu nedenle, hareketin altcoinlere dayalı bir dizi yeni türev sürmesi bekleniyor. CME’nin Bitcoin vadeli işlem endeksi, Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan tüm Bitcoin ETF’lerinin temeli.

Kurumsal talep sürekli artıyor

Yatırım kurumları tarafından yapılan ticaret, bir tokenin fiyatının nasıl performans gösterdiği konusunda önemli bir faktör haline geldi. Eğilim, bir sermaye akışının Bitcoin’in fiyatının bir yılda %1000’den fazla arttığını gördüğü 2020’nin sonlarından bu yana gözlemlenebilir.

Ancak dünyanın en büyük tokenine yapılan yatırımın yavaş yavaş daha doygun hale gelmesiyle, altcoinler daha iyi getiriler sunuyor. Bu, bu yıl kurumsal ticarette istikrarlı bir artışa yol açtı. Yakın tarihli bir rapor, kripto varlıklarının bu yıl 13 haftanın sekizinde sermaye girişi gördüğünü gösterdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin