Kripto para piyasasında bugün neler oluyor? APE ve bu 2 altcoin toparlanmaya mı başladı?
Kripto para piyasasında bugün neler oluyor? APE ve bu 2 altcoin toparlanmaya mı başladı?

Kripto para piyasasında bugün neler oluyor? APE ve bu 2 altcoin toparlanmaya mı başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in 4 saatlik 20/50/200 EMA’sının altına geri çekilmesiyle, genel piyasa yapısı satış bakış açısını biraz destekledi. Buna göre, Ape altcoin 13 dolardan bir geri dönüş gördü ve yukarı kanalından çıktı.

Ethereum Classic, zayıf bir trend yakalarken düşük volatilite aşamasına girdi. Diğer taraftan Shiba Inu, kısa vadeli tekniklerinde hafif bir yükselişe işaret ediyor.

Shiba Inu (SHIB)

SHIB alıcıları Mart ortasındaki en düşük seviyelerinden yukarı çıkarken, uzun vadeli görünümü kendi lehlerine kaydırmaya çalıştılar. Ancak ayılar dokuz haftalık trend çizgisi direncini (beyaz, kesikli) onayladı.

Alıcılar, 0,021 dolardan başlayan uzun vadeli desteğin sorumluluğunu üstlendiler. Son beş gün içinde altcoin, trend çizgisi direncinde duran %24’ün üzerinde bir büyüme gördü. Son gerilemeye rağmen, fiyat 20/50/200 EMA’nın üzerine çıktı ve yükseliş hareketleri sergiledi.

Yazım sırasında, SHIB 0,02572 dolardan işlem gördü. Son birkaç gün içinde, RSI orta çizgide gezindi ve hafif bir yükseliş kenarı kaydetti. Ayrıca, CMF satıcıların lehine bir önyargı ortaya çıkardı. Ancak, desteğinden toparlanma, fiyatla gizli bir yükseliş ayrışmasını test edebilir.

Ethereum Classic (ETC)

ETC, Eylül ayının en yüksek seviyesinden değerinin %70’inden fazlasını kaybetti ve altcoin 22 Ocak’ta dokuz ayın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, altcoin son üç ayda %78,3 agresif bir iyileşme gördü.

Sonuç olarak, 29 Mart’ta dört ayın en yüksek seviyesine ulaştı. O zamandan beri, ETC azalan bir kanalda (sarı) keskin bir düşüş yaşadı.

Yazım sırasında, ETC 37,65 dolardan işlem görüyor. DMI her iki tarafa da avantaj sağlamaktan kaçındı. Üstüne üstlük, ADX, ETC için zayıf bir yön eğilimi gösterdi.

ApeCoin (APE)

APE, 4 saatlik grafiğinde yukarı kanalda (sarı) toparlanırken oldukça iyi performans gösterdi. %30’luk 10 günlük düşüşün ardından, alıcılar piyasaya 10,6 dolar civarında yeniden girdi ve altcoin’i birkaç haftanın en düşük seviyesinden yukarı çekti.

Ancak 13 dolarlık direnç sağlam dururken, satıcılar 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA’sının (camgöbeği) altına düşüş sağladı. Bu düşüş, fiyatın yüksek oynaklığa girerken Bollinger Bantlarının alt bandını test etmeye devam etmesine neden oldu.

Yazım sırasında, APE 11,5435 dolardan işlem görüyor. RSI, dengenin altında bir aşağı kanalda değer kaybetti. Üst trend çizgisinin üzerinde bir kapanış, 50 işaretine doğru toparlanma kapılarını açabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin