Bu altcoin son 6 gün içerisinde yüzde 90 arttı! İşte nedeni
Bu altcoin son 6 gün içerisinde yüzde 90 arttı! İşte nedeni

Bu altcoin son 6 gün içerisinde yüzde 90 arttı! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çok sayıda temel güncellemenin yayınlanmasının ardından RUNE altcoin’ler arasında önemli bir yükseliş kaydederek fiyatını %90 oranında arttırdı. Elde edilen verilere göre Thorchain (RUNE), en büyük 100 kripto para arasında piyasadaki en güçlü fiyat performanslarından birini gösteriyor. RUNE’nin fiyat hareketini, yaklaşık %500’e eşit olan büyük bir işlem hacmi artışı nı takip etti.

Altcoin kullanıcıların farklı ağlardayken üçüncü bir tarafın dahil olmadığı güvenilir bir şekilde takas yapmalarını sağlayan protokol görevi görüyor. Bu tür protokoller, kullanıcıların Ethereum gibi kripto paraları Bitcoin’e merkezi olmayan bir şekilde takas etmek için merkezi borsaların kullanımından kaçınmasını olanak tanır.

Rune Chart

Altcoin’de gerçekleşen ani fiyat artışı, büyük olasılıkla BTC ve ETH gibi kripto para birimlerinin türev versiyonları olan sentetik varlıkların piyasaya sürülmesiyle bağlantılıydı. Bu varlıklar Thorswap’ta şimdiden 10 milyon dolardan fazla işlem hacmini kendine çekti.

Her sentetik varlık, Thorchain ekosistemindeki likidite havuzu tarafından destekleniyor. Bazı kullanıcılar ayrıca Thorchain’in varlıklarını, takas yerine Bitcoin ve Ethereum gibi varlıkların paketlenmiş sürümleriyle karşılaştırmak için kullanıyor. Sarılmış BTC veya başka herhangi bir varlık 1’e 1 oranında desteklenirken, Thorchain’in sentetik varlıkları temeldeki token ile karışık kalıyor.

RUNE neden arttı?

10 Mart’taki duyurudan bu yana, varlık neredeyse %90’lık bir büyümeyle karşı karşıya kaldı ve geliştiriciler sentetik varlıkların piyasaya sürülmesinden hemen sonra ToriFi merkezi olmayan finans platformunun yakında piyasaya sürüleceğini vaat eden yeni bir duyuru yaptığı için hâlâ piyasada yer alıyor.

Varlık üzerindeki ticaret hacmi şu anda yaklaşık 7,8 milyon RUNE’de kalırken, sentetik varlık duyurunun ardından yüzde 24 artış kaydetti. Altcoin yazım sırasında 7,9 dolardan işlem görüyor. Ayrıca psikolojik direnç olarak görülen 8 dolar ile karşı karşıya.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin