Analistler bu altcoin'in düşüş trendinden kurtulacağına inanıyor! İşte nedeni
Analistler bu altcoin'in düşüş trendinden kurtulacağına inanıyor! İşte nedeni

Analistler bu altcoin’in düşüş trendinden kurtulacağına inanıyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analistlere göre Cardano fiyatı düşüş trendini kırarak ivme kazanabilir ve altcoin yeni bir zirve yapabilir. Büyük cüzdan yatırımcıları, portföylerine daha fazla ADA ekleyerek Cardano varlıklarını artırdı. Cardano fiyatı, son birkaç aydaki kayıplarını geri kazanarak geri çekilebilir. Cardano fiyatı, %25 kazanç sağlayarak tutarlı bir şekilde artabilir. Kripto para borsalarında, büyük cüzdan yatırımcıları altcoin’i biriktiriyor.

Cardano fiyatının %25 kazanç sağlaması muhtemel

DeFi protokolleri altcoin’e daha fazla yatırımcı çektiği için Cardano varlıklarında bir genişleme var. Cardano biriktiren balinaların sayısı arttı ve varlıkları geçen yıl %40 arttı. Cardano balinalarının sayısındaki artış, yatırımcının altcoin’e olan ilgisindeki artışın göstergesidir. Büyük cüzdan yatırımcıları Ethereum katilini biriktirdikçe, dolaşımdaki Cardano arzını azaltır.

Elde edilen verilere dayanarak Cardano ağındaki geliştirici etkinliği arttı. DeFi’deki büyüme, Cardano ağının genişlemesine ve yatırımcıların hisselerindeki artışa yansıdı. 1 milyon ila 10 milyon arasında olan cüzdan adresleri, toplamda 12 milyar ADA tokeni tutar.

Cardano ağında kilitli olan toplam değer, geçtiğimiz yıl boyunca tutarlı bir şekilde 1 milyon dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 162 milyon dolara yükseldi. Kilitlenen toplam değerdeki artış, Cardano için daha yüksek talebin göstergesidir. Analistler, Cardano döngüsünün 180 gün olduğuna inanıyor, 198’e uzadı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden düştükten sonra, Cardano fiyatı kaybettiği zemini yeniden kazanmaya ve %25’lik kazanç sağlamaya hazır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin