Bu iki altcoin listeleme haberiyle roketledi! Fiyat iki katına çıktı
Bu iki altcoin listeleme haberiyle roketledi! Fiyat iki katına çıktı

Bu altcoin sert yükseldi – işte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Yatırımcılar yanlışlıkla bankayı 2017 Bitcoin hard forkuna bağlayarak fiyatlarda ve ticarette bir artışa neden olabilir.

Uzun süredir unutulmuş bir Bitcoin (BTC) hard fork’u bir hafta içinde neredeyse% 200 arttı – çünkü traderlar yanlış altcoin satın alıyor.

Bitcoin Gold’da devasa artış

2017 fork sezonunun bir kalıntısı olan Bitcoin Gold (BTG), işlem hacimleri 250 milyon doları aşarken %30 günlük kazançtan sonra, Şubat 2018’den bu yana en yüksek fiyat olan 113 $’dan işlem gördü.

Brezilya yatırım bankası BTG Pactual’dan yeni bir Bitcoin fonu, Winklevoss ikizlerinin Gemini borsası ile saklama yönetimi için ekip oluşturduktan sonra bu hafta lansmana bir adım daha yaklaştı.

Bitcoin Gold ile hiçbir ilgisi olmasa da, Brezilya’nın en büyük yatırım bankası altcoin’in değerini paylaştı ve bu durum ister istemez bir alıma sebep oldu.

Gemini haberi çıktıktan sonra Bitcoin Gold, yazı yazarken hiçbir azalma belirtisi göstermeyen bir talep dalgası gördü. Bu, tepkiler, kripto para birimi endüstrisinin hala yeni oluşma aşamasında olduğunu gösterdi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin