featured

Bu altcoin, piyasa bir sonraki trendini belirlediğinde şaşırtıcı hareketler yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Ethereum Classic, özellikle 2022’deki en düşük seviyesinden %260 oranında bir ralli yapmasından sonra, yatırımcıların ilgisini çekti. Bir kripto para biriminin talep seviyesi, geri dönüşün gücüyle ölçülebilir. Ancak soru şu: Bir sonraki toparlanma aşamasında da aynı ivmeyi koruyabilir mi?

Ethereum Classic bu yazının yazıldığı sırada 32,91 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son aylık zirvesinden %27 oranında bir düşüş yaşadığı anlamına geliyor. Ancak, haziran ayındaki fiyat hareketine kıyasla hâlâ önemli kazanımlar elde ettiği görülüyor. Gözde altcoin’in son 7 gün içinde nispeten küçük bir marjla değer kaybetmesi sağlıklı bir güç işareti olabilir.

ETC’nin son dezavantajı, 0,5 Fibonacci seviyesine yakın bir desteğin yeniden test edilmesiyle sonuçlandı. Ayılar, şu anda bu seviyeye yakın bir zorluk yaşıyor. Bu nedenle 32 dolar civarında satış baskısının yavaşladığı söylenebilir.

altcoin ETC grafik

Ethereum Classic’in mevcut pozisyonu sağlıklı bir geri dönüş bölgesi gibi görünse de, potansiyel sonuç konusunda netlik yok. Son 24 saatte hacmi önemli ölçüde düştü. Bu da yatırımcı heyecanının eksikliğinin bir işareti.

Hacim gözlemi, yatırımcılar tarafından son olumsuzluğun ardından belirsizlik nedeniyle hareketsizlik olarak da yorumlanabilir. Bu, balinalar tarafından tutulan stable coin arzının yüzdesindeki artışla bağlantılı.

Altcoin’in balinaları, yardım rallisi sırasında fiyat yükseldikçe para kazanıyor. Aslında, ETC’nin mevcut değerinin altına düşme riski hâlâ var.

Olumlu duygularda son 48 saatte önemli ölçüde düşüş yaşanırken, olumsuz duygular bir artış kaydetti.

Gözlemlenen duyarlılık değişikliği, fiyat hareketinin grafikler üzerinde daha fazla satış baskısına eğilebileceği anlamına geliyor.

Sonuç olarak

Altcoin’in metrikleri, kısa vadeli fiyat hareketi söz konusu olduğunda önemli bir belirsizliğin altını çiziyor. Bununla birlikte, kripto piyasası düzenli dalgalanmalara tabidir ve her şey hâlâ birbiriyle ilişkilidir. Bu, ETC’nin genel piyasa duyarlılığının büyüsü altında olduğu anlamına geliyor.

En büyük altcoin olan Ethereum, özellikle bu ay yatırım yapmak için hâlâ iyi bir tercih. Ayrıca, ticaret hacimleri son birkaç ayda sağlıklı bir şekilde arttı. Bunun nedeni, Ethereum Merge güncellemesinin yatırımcılar tarafından heyecanla beklenmesidir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin