featured

Ünlü analist açıkladı, Bitcoin boğa koşusu ile 47,000 dolar olabilir! Ancak bazı şartlar var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin için yükseliş ihtimalleri, nisan ayındaki şüpheli performansına rağmen hâlâ mümkün.

Herkesin kripto para piyasasında beklediği yükseliş trendi, Blockware baş analisti Will Clemente tarafından açıklanan koşullar yerine getirildikten sonra başlayabilir.

Kısa vadeli yatırımcıların maliyetleri

Maliyet esası terimi, genellikle yatırımcıların bir varlığa ortalama giriş fiyatını tanımlamak için kullanılır. Kısa vadeli sahip maliyet temeli, kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin ortalama girişinin şu anda 47,000 dolar olduğunu gösteriyor.

Kısa vadeli maliyet esası, HODL miktarı örtülü fiyatı geçtiğinde yatırımcılar, kesişme yönüne bağlı olarak ya yükseliş ya da düşüş sinyalleri alırlar. Mevcut durumda, Bitcoin daha fazla düşmeye devam ederse, kısa vadeli yatırımcılardan gelen satış baskısı ağırlaştıkça piyasa büyük olasılıkla daha derine dalacak.

HODL yapan yatırımcılar

Blockware analisti tarafından kullanılan ikinci metrik, esasen bir varlığın gerçekleşen fiyatının canlılığına bölünmesi olan HODL için zımni fiyatıdır. Bu, bir metriğin yükselmesine neden olan tasfiye sayısını ölçerek sahiplerinin davranışını yansıtan bir metriktir. Kripto para birimlerinin hareketsiz kalması durumunda metrik düşer.

HODL yapan yatırımcıların ima ettiği fiyat metriği kısa vadeli mal sahibi maliyet esasını aşarsa piyasa, fiyat üzerinde muazzam bir baskı yaratan tasfiye hacminde bir artış beklemelidir. STH’nin HODLer ima edilen fiyattan uzaklaşması durumunda, piyasa daha istikrarlı kalır.

Boğa Bitcoin

Bitcoin’in 47,000 doların üzerindeki hareketi kripto para piyasası için son derece yükseliş yaratabilir. Ancak bazı yatırımcılar %20’lik devasa bir düşüşün ardından pozisyonlarını kapatmaya karar verebileceğinden, fiyat üzerinde hâlâ büyük bir baskı görülebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin, 40,456 dolar civarında işlem görüyor. Bitcoin bu seviyeye 38,111 dolara düştükten sonra yükseldi. Piyasada genel olarak hâlâ aşırı korku olduğu söylenebilir.

U.Today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin