Bu altcoin kısa vadede toparlanma sinyalleri veriyor! Alım fırsatı mı?
Bu altcoin kısa vadede toparlanma sinyalleri veriyor! Alım fırsatı mı?

Bu altcoin kısa vadede toparlanma sinyalleri veriyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron (TRX), yaklaşık iki ay boyunca, 0,063 ila 0,0709 dolar aralığında konsolide edildi. Son zamanlarda zirveden geri dönüş, satıcılara kripto parayı 200 EMA’nın (yeşil) altına çekmek için yeterli desteği sağladı.

Boğalar, 0,06 dolar bölgesinden toparlanmak için eğilimlerini tekrarlarsa, tersine dönüş olabilir. Mevcut modelin üzerine bir sıçrama, olası bir geri çekilmeden önce kısa vadeli geri dönüşe yardımcı olabilir. Yazım sırasında, TRX 0,06553 dolardan işlem görüyor.

TRX 4 saatlik grafik

TRX, 0,063 dolarlık taban çizgisinden toparlandıktan sonra beklenen bir geri dönüş gördü. Önceki canlanma, 0,07 dolarlık tavanı birden çok kez yeniden test etmek için sağlam bir temel oluşturdu.

200 EMA (yeşil), altcoin’in düşük seviyelerini yakın zamana kadar destekledi. Ayılar, düşen kama benzeri bir yapıyı ortaya çıkarırken satış hacimlerinde keskin bir artışa neden oldu.

20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) 200 EMA’nın altına düştüğünde, satıcılar grafikte kısa vadeli avantajlarını korumaya istekli olacaklardır.

Daha geniş eğilim satıcılara doğru eğilmiş gibi görünüyordu. Ancak yaklaşık iki aydır, altcoin, acil desteğinden geri dönme eğilimlerini gösteriyor. TRX tarihi tekrar edecek mi?

Böyle bir durumda, trend çizgisi direncinin (beyaz) üzerinde bir kırılma, altcoin’i 0,067 seviyesine doğru itebilir. Mevcut modelin zincirlerini kıramamak, önümüzdeki seanslarda durgun aşamayı uzatabilir.

Bu altcoin’den kısa vadede ne beklenir?

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım seviyesinin üzerine çıktı. Alıcılar, uzun bir pozisyon almadan önce 41 puanın üzerinde potansiyel bir büyüme aramalı.

Ayrıca, güneye giden MACD çizgileri, güçlü bir düşüş eğilimi gösterirken iki ayın en düşük seviyelerine dokundu. Bu çizgilerin yukarı yönlü geçişi, satın alma gücünde kademeli bir artış olasılığını yeniden teyit edebilir.

Tron analizi sonuç

Kripto paranın, göstergelerdeki aşırı satım okumalarının yanı sıra ani destek seviyesinden toparlanmaya yönelik geçmiş eğilimleri, bir tersine dönüşe neden olabilir. Ancak EMA’lar muhtemelen satın alma çabalarını daraltacaktır.

Bununla birlikte, yatırımcılar, kârlı bir hamle yapmak için Bitcoin’in hareketini ve daha geniş piyasa algısı üzerindeki etkisini göz önünde bulundurmalı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin