Bu altcoin yükseliş potansiyeline sahip! İşte nedeni
Bu altcoin yükseliş potansiyeline sahip! İşte nedeni

Bu altcoin yükseliş potansiyeline sahip! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatının 24 saat içinde %2,7 düşerken diğer altcoinler de kritik hareket sergiliyor. Algorand [ALGO], pazarın genelinin kötü ve kasvetli olmasına rağmen yeni bir güncelleme ile geldi. Güncelleme ise yatırımcılara umut oldu. Altcoin Algorand, Falcon adlı yeni bir kuantum teknolojisi başlattı. Bunun, kuantum sonrası bir hesaplama çağında Algorand’ın sürdürülebilirliğini geliştirmesi bekleniyor.

Kuantum hesaplamanın kripto üzerindeki etkisi uzun süredir geniş çapta tartışılıyor. Kuantum hesaplamanın kripto paralar için oluşturduğu tehdit her zaman bir sorun olmuştur. Ancak Algorand, algoritmasını uygulayarak gelecekteki konumunu sağlamlaştırdı diyebiliriz.

Algorand, çeşitli uygulamalarda Falcon imzalarından yararlanmak istiyor. Algorand vakfının CTO’su John Woods’a göre bunlara “Devlet Kanıtları” da dahil olduğunu söyledi. Bu teknoloji, birkaç blockchainin bağlanmasını yöneten bir birlikte çalışabilirlik standardını ifade ediyor. Ancak bu, altcoin için tek umut ışığı değil. Tüm kaosun ortasında, uzun vadede ALGO için olumlu bir görünüm öneren bazı ölçütler de bulunuyor.  Algorand hacim açısından kesinlikle önemli bir oynaklığa tanık oldu. Ancak, aşağıda verilen grafiğe göre, tokenin hacmi yükseliş trendinde görünüyor.

Diğer bir olumlu gelişme ise son birkaç aydan bu yana oynaklığın azalması olacaktır. Altcoin’in 0,0004 dolarlık düşük medyan oranları ve 25 milyondan fazla adresle düşük volatilite, ALGO lehine hareket ediyor. Bu, altcoini yakın gelecekte düşüş fırtınalarından koruyabilir ve böylece altcoini bir dereceye kadar koruyabilir. Algorand’ın lehine olan bazı yükseliş noktaları olsa da, fiyat farklı bir hikaye anlatıyor.

ALGO tokenin fiyatı yazım sırasında 0,31 dolardan işlem görüyor. Yazma sırasında yeşil olmasına rağmen, token son yedi gün içinde %14,7 düştü. Müthiş Osilatör (AO) baskı anında kırmızı çubuklar da yanıp söndü. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım bölgesinden hafifçe uzaklaşarak 38,11 seviyesine kaymayı başardı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin