featured

Bu altcoin, kararlı bir şekilde yükseliyor! Boğalar nereye kadar dayanabilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, sürekli satın alma baskısının ortasında güçlü bir yukarı yönlü hareket gösteriyor. LINK paritesi yükselişle açıldı ve 8,30 dolarda bulunan dip seviyelerini test etmek için bir tökezleme yaşadı. Bununla birlikte, seansın en yüksek seviyelerini 9,20 doların üzerinde test etmek için keskin bir şekilde toparlanıyor. Yeşil bir mum çubuğunun oluşumu, alıcıların kolayca pes etme havasında olmadığını gösteriyor.

altcoin LINK

Fiyatın alt seviyeden toparlanmaya devam etmesi, alıcıların varlığını gösterir. Yeni giriş yapmak isteyen yatırımcılar için bu iyi bir alım fırsatı olabilir.

ABD’den gelen enflasyon verilerinden sonra, daha geniş bir kripto para piyasası toparlanması LINK fiyatının yükselmesine olanak sağlar. Piyasa lideri olan Bitcoin, %3,10 oranında artış kaydederken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %7,12 oranında yükseldi.

Bu yazının yazıldığı sırada LINK, 9,26 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %6,96 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. CoinMarketCap verilerine göre token’ın 24 saatlik işlem hacmi %16’dan fazla kazanç kaydederek 719,514,339 dolara yükseldi. Fiyatın artmasıyla birlikte hacim artışı yükseliş işaretidir.

8,30 dolarda bulunan destek noktasından güç alan altcoin, 11 dolara kadar yükselebilir.

Ayrıca, güçlü bir yeşil mum çubuğunun oluşumu, alıcıların altcoin’e olan ilgilerini yansıttığından, alıcıların daha düşük seviyelere yakın katılımını gösterir. Önceki yukarı yönlü momentumu sürdürmek için boğaların seansın en yüksek seviyesi olan 9,29 doların üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor. Bu gerçekleşirse LINK alıcıları için bir sonraki hedef, 6 Mayıs’ın en yüksek seviyesi olan 11,02 dolar olacaktır.

Altcoin için teknik göstergeler olumlu

RSI, agresif teklifleri işaret ediyor. Şu anda aşırı alım bölgesinin yakınında 71 endeksinde bulunuyor. Göstergedeki herhangi bir düşüş, yükseliş görünümünü zayıflatabilir.

Öte yandan, seansın en düşük seviyesinin altına bir düşüş satışları tetikleyecektir. Bu senaryoda, ayılar fiyatı 7,80 dolarlık yatay destek seviyesine çekebilir. Ardından, fiyat 3 Ağustos’un en düşük seviyesi olan 7,10 dolara gerileyebilir.

Fiyat, haziran ayında yapılan 5,29 dolardaki dip seviyelerinden yaklaşık %60 oranında bir değer kazandı. Bu aynı zamanda token için tüm zamanların en düşük seviyesini işaret ediyor. Alt seviyelerin altındaki ortalama hacim, bir sonraki yükseltme için birikimin gerçekleştiğini gösterir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin