featured

Olumlu gelişmeler heyecan yaratıyor! AVAX fiyatı, bunlara nasıl bir tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX için bir dizi olumlu gelişme mevcut. Avalanche ağı, 9 Ağustos’un sonlarında günlük işlem metriklerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydettikten sonra yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Metriğin 1,51 milyon işlemi aşması oldukça başarılı bir olay oldu.

İlginç bir şekilde, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) sadece bir gün önce ulaşıldı.  Daha etkileyici olan şey ise metriğin değerinin Ethereum, Arbitrum ve Optimism’in toplamından daha büyük olmasıdır.

AVAX için daha fazlası mevcut

Ava Labs ağı aktif olarak geliştirilmektedir. Popüler bir kayak destinasyonunun adını taşıyan AvalancheGo Verbier adlı bir yükseltme yayınladılar. Ava Labs Mühendislik Başkanı Patrick O’Grady bu konuda şu sözleri söyledi:

 Son birkaç aydır, v1.8.0’a hazırlanmak için PlatformVM’de büyük ve kapsamlı değişiklikler yapıyoruz. Bu sürüm neredeyse tamamen bu çabaya adanmıştır.

Ayrıca çekirdek tarayıcı uzantısı, Ethereum ve EVM uyumlu zincirlerle birlikte özel Avalanche alt ağlarına da desteğini duyurdu.

Bu güncelleme, kullanıcılara tüm zincirler arası varlıklarının kontrolünü verir. Ayrıca, ağlar üzerinden favori dApp’lerine erişmeyi kolaylaştırır.

Ek olarak, kullanıcıların birden çok blockchain’de varlıkları kolayca görüntülemesine, köprülemesine ve aktarmasına olanak tanır. Bu güncelleme, Avalanche’ı operasyonlarını büyük bir platformda ölçeklendirmek için önemli bir konuma getiriyor.

Bununla birlikte Hubble Exchange, Avalanche üzerinde yerel bir kalıcı vadeli işlem borsası başlattı. Borsa, yatırımcıların kalıcı vadeli işlem sözleşmeleri ticareti yapmak için birden fazla token’ı teminatlandırmasına izin vererek, onlara dijital varlıklarla işlem yapmalarını sağlarken bunları sürekli alım satım işlemleri için teminat olarak kullanma olanağı da verir.

AVAX fiyatı bunlara nasıl tepki veriyor?

Yukarıda belirtilen gelişmelere yanıt olarak, Avalanche’ın yerel token’ı olan AVAX, bu yazının yazıldığı sırada öteki güne kıyasla %2,92 oranında bir kayıpla işlem görüyor.

AVAX

CoinMarketCap verilerine göre AVAX, şu anda 27,38 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saatteki kayıplara rağmen AVAX, bu hafta %16,55’lik bir boğa koşusu yapmayı başardı.

10 Ağustos’taki dalgalanma çoğu büyük kripto para biriminde görüldü ve ABD’den gelen enflasyon haberlerine bir tepkiydi.

Ayrıca Avalanche, gün içi hacimlerinde %21’lik keskin bir düşüş yaşadı.

Şimdi, piyasa hissiyatının olumlu bir havaya sahip olmaya başlamasıyla birlikte AVAX fiyatının da toparlanıp toparlanamayacağını bekleyip göreceğiz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin