featured

Bu altcoin’in boğaları, hâkimiyeti yeniden kazandı! Yakın vadede yükseliş devam edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan FIL, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. FIL için direnç 5,42 dolarda iken, destek noktası ise 5,03 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat, grafikte 5,08 dolar seviyesinde bir yükseliş bayrağı modeli oluşturdu. Altcoin şu anda bayrağın üst sınırına yakın bir yerde işlem görüyor ve 5,42 dolarda bulunan direnç noktasında reddediliyor. Boğalar güçlü bir geri dönüş yaparken, yatırımcılar fiyatın yükselmesini dört gözle bekliyor.

FIL, son 24 saat içinde %0,89 oranında bir artış kaydetti ve fiyat yükselmeye devam ediyor. Filecoin’in piyasa değeri şu anda 1,91 milyar dolar ve işlem hacmi ise 163 milyon dolar.

FIL 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Altcoin’in 4 saatlik grafiği, fiyatın bayrak modelinden çıkmak ve yeni zirvelere ulaşmak için mücadele ettiğini gösteriyor. Paritenin fiyatı önceki gün azalan bir üçgen modeli oluşturmuştu. Ancak 5,03 dolardaki destek, yeni bir yükseliş trendi oluşturulmasına izin verdi.

 

altcoin FIL grafik

Piyasa yükselirken, fiyat 5,03 dolar yakınında güçlü bir destek bulabilir. Alıcılar fiyatı bu noktanın ötesine taşımayı başarırsa, daha fazla yükseliş için kapılar açabilir. Bunun sonucunda FIL, bir sonraki büyük direnci olan 5,50 dolara kadar yükselebilir. Öte yandan, boğalar mevcut direncin üzerine çıkamazsa, fiyatın yükselmeden önce bu seviyede konsolide olma şansı var.

MACD göstergesi son birkaç saattir pozitif ve şu anda yükseliş bölgesinde. Bu, boğaların piyasayı kontrol ettiğini ve altcoin’in fiyatının yakında yeni zirvelere çıkarabileceğini doğruluyor. RSI göstergesi ise 44,43 civarında seyrediyor ve henüz yorgunluk belirtisi göstermedi. Hareketli ortalama da yükseliyor ve şu anda 5,195 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da FIL fiyatında daha fazla artış gerçekleşebileceği anlamına geliyor.

FIL 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik de 4 saatlik grafiğe benzer şekilde, boğaların fiyat hareketini kontrol ettiğini gösteriyor. Piyasada birkaç gün önce hâkim olan düşüş eğilimi kayboldu ve alıcılar tam güçle geri döndü.

MACD göstergesi de pozitif ve şu anda 0,377’de bulunuyor. Bu da boğaların kontrolde olduğunun bir işaretidir. RSI göstergesi de yükseliş trendinde ve şu anda 66,57 işaretinde. Bu da yükselişin yakın gelecekte devam edebileceği anlamına gelmektedir. Günlük grafikteki hareketli ortalama da 4,90 dolardan 5,10 dolara yükseldi. Bunların hepsi altcoin’in fiyat hareketi için olumlu göstergelerdir.

Sonuç olarak

FIL fiyat analizinde sonuç olarak, alıcıların 5,08 dolarda bir yükseliş bayrağı modeli oluşturduktan sonra piyasa üzerindeki kontrollerini koruyabildiklerini söylenebilir. Satın alma baskısı kontrol altında kaldığı sürece, altcoin yeni zirvelere doğru hareket edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin