featured

Bu altcoin yeniden yükseliş için bir kurtuluş yolu ararken, hangi engelleri aşması gerekiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, son zamanlarda olumlu haberler alıyor. Raporlara göre AAVE, Kasım 2022’de Mango Markets’in düzenleyicisi olan Avraham Eisenberg’in platformun Ethereum V2 likidite havuzunu hedef aldığında birikmiş tüm kötü borçları ortadan kaldıracak bir yönetişim teklifini kabul etti.

Ancak platformun yönetişim token’ı olan AAVE, bu gelişmeye olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi. CoinGecko verilerine göre altcoin’in fiyatı, günlük ve haftalık zaman dilimlerinde kayıp kaydetti. Ancak bu kayıplar, token’ın yıl başından beri elde ettiği kazanımları geri döndürmek için yeterli değil.

AAVE’nin ana ağında V3’ün piyasaya sürülmesiyle fiyat, piyasanın genel durumu izin verirse yeni zirveler belirleyebilir.

Neler oluyor?

Teklife göre token, Ethereum V2 CRV rezervinde 2,677,749 birimden fazla CRV borcuna sahip. Bu, teklif, 2,5 milyon doların üzerinde bir değere sahip. Teklif, borcu ödemek için gerekli sayıda CRV birimini satın almak için V2’nin stablecoin rezervini kullanacak.

Bu açıkça topluluk tarafından olumlu karşılandı ve 25 Ocak’ta hemen uygulandı. Bu, protokolün likiditesini kanıtlayarak zararı tersine çevirecektir.

altcoin AAVE

AAVE’nin V3’ünün Ethereum’a konuşlandırılması da uygulandı. DefiLlama’ya göre kripto, tüm platformlar arasında ilk 4’te. Ethereum havuz dağıtımı olan AAVE V3’ün kilitli toplam değeri ise 526,52 milyon doların üzerinde.

Altcoin’in fiyatı hangi yönde hareket edecek?

Fiyat şu anda 85,8 dolarda bulunan desteğin etrafında konsolide oluyor. Bu, altcoin’in 2022 ayı piyasasında kaybettiği zemini geri kazanmak için hâlâ şansı olduğunun bir işareti olabilir. Ancak rallinin devam edebilmesi için grafikte bu seviyenin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi gerekiyor.

Yatırımcılar, token’ın mevcut direncini 90,15 dolar olarak hedeflemelidir. Boğalar, mevcut destekte konsolide olmaya devam edebilirse 94,70 dolara doğru bir yükseliş görebiliriz.

Yatırımcılar, kısa ve orta vadede fiyat hareketi üzerinde büyük bir etkiye sahip olacağından, altcoin’in Bitcoin ve Ethereum ile olan korelasyonunu da yakından takip edilmelidir.

Bu büyük kripto para birimleri kritik dirençlerini yeniden test ederken, bir kırılma gerçekleştirmeleri durumunda AAVE fiyatı da kaybettiği zemini geri kazanacaktır.

Bunu göz önünde bulundurarak, yatırımcılar kısa ve orta vadede dikkatli olmalı. Çünkü ayılar fiyatı yeniden 78,65 dolara geri döndürebilir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin