Bu altcoin fiyatı teknik göstergelere göre %50 oranında artabilir!
Bu altcoin fiyatı teknik göstergelere göre %50 oranında artabilir!

Bu altcoin fiyatı teknik göstergelere göre %50 oranında artabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD TÜFE verileri beklentisinin ardından kripto piyasası bu hafta düşüş yaşarken altcoin AAVE kazançlarını koruyor. AAVE, 10 Temmuz tarihinde bir miktar satış baskısı yaşadı ve bu da fiyatını 12 Temmuz tarihine kadar 82,3 dolardan 65,7 dolara kadar düşürdü. Önceki hafta %45’ten fazla ralli yaptığı düşünüldüğünde nispeten küçük bir düşüş yaşandı. Altcoin 13 Temmuz tarihinde yükselişe geçti ancak yazım sırasında 78,3 dolarlık bir fiyatta durmak için tekrar düşüşe geçti.

AAVE’nin 13 Temmuz tarihindeki yükseliş performansı, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) %50 seviyesinden geri dönmesinden sonra gerçekleşti. Para Akışı Endeksi (MFI) de hafif bir artış kaydederek ralliye yardımcı olan önemli bir artış gösterdi. Bu sonuç, AAVE’nin mali açıdan sıkıntılı Celsius’tan 81,6 milyon borç geri ödemesi aldığına dair raporların yayınlanmasıyla gerçekleşmiş olabilir. AAVE’nin son 24 saatteki döviz çıkışları 19.086 token ile zirveye ulaşırken girişler 14.562 ile zirve yaptı.

Önemli cüzdanlar ise 4 Temmuz’daki önemli artışın ardından fazla bir düşüş kaydetmedi. Bu, en iyi adreslerin çoğunun paralarını satmak yerine elinde tuttuğunu doğrular.

Elde edilen verilere göre bir milyondan fazla coin tutan adreslerin son 24 saat içerisinde bakiyelerini %0,04 oranında artırdığı ortaya çıktı. Bu, en büyük AAVE holdingine sahip yatırımcılara ait olduğu için fiyat hareketi üzerinde büyük bir etkisi vardır.

AAVE balinalarının ikinci en büyük grubu (100.000 ila bir milyon coin tutan yatırımcılar), 13 Temmuz’un son 24 saatinde bakiyeleri %0,16 oranında azaldı. Bu nedenle, bir miktar düşüş yaşanmasına neden oldu. Ancak bu, AAVE’nin fiyatını aşağı çekmeye yetmedi.

AAVE pes etmeyecek

AAVE’nin Celsius geri ödemesine ilişkin iyi haberi, piyasanın kasvetli durumu göz önüne alındığında uygun bir zamanda gerçekleşti. Bununla birlikte, düşüş piyasası koşulları göz önüne alındığında işler farklı olsaydı, yatırımcılar muhtemelen belirgin bir şekilde tepki verirdi. Bununla birlikte, AAVE tokeninin mevcut hareketinin yükselişe ya da düşüşe geçip geçmeyeceği hâlâ belirsizliğini koruyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin