Bu altcoin düşüş trendinden kurtulmaya çalışıyor; son göstergeler olumlu! İşte detaylar
Bu altcoin düşüş trendinden kurtulmaya çalışıyor; son göstergeler olumlu! İşte detaylar

Bu altcoin düşüş trendinden kurtulmaya çalışıyor; son göstergeler olumlu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi piyasasının etkilenmesiyle birlikte popüler altcoin’lerden biri olan AAVE yükselişe geçti. Piyasadaki toparlanmanın ardından Aave, Cardano ve XRP gibi rakiplerinin sorunlu performansına rağmen 50 günlük hareketli ortalaması direnç çizgisinin üstünde kalmayı başardı.

Tokenin günlük grafiğine göre, Aave 50 günlük hareketli ortalamayı başarıyla geçti. Birkaç gün konsolide olduktan sonra yerini sağlamlaştırdı. Son olarak 18 Ekim tarihinde yaşanan kırılma düşüş trendinin önüne geçmeye yönelik dördüncü girişimdi Tüm bu çabalara rağmen AAVE fiyatının düşüş trendinden çıktığı söylenemez.

AAVE için önemli göstergeler

Hacim profillerine göre, ayılar yavaş yavaş güç kaybediyordu. Böylece altcoin’in fiyatını daha fazla aşağı yöne itemediler. Düşüş trendleri sırasında azalan hacim, geri dönüş için en önemli sinyallerden biri olarak değerlendirilir.

AAVE Chart

Aave için hacim profillerindeki tersine dönüşün patlamaya yakın olmadığını, bu da yatırımcıların davranışındaki değişikliğin tamamen teknik olduğunu gösteriyor. Piyasada henüz yeni bir yükseliş için tam anlamıyla olumlu etkiler görünmüyor.

Aave’nin aşması gereken bir sonraki eşik 200 günlük hareketli ortalamadır. Bu noktayı kırarak, jeton MA geçişine yükselecek, güçlü bir geri dönüş sinyali yaratacak ve muhtemelen Aave’ye yeni fonlar çekecektir.

Son birkaç hafta içinde, Aave’nin pazardaki toparlanmasının arkasındaki ana faktörlerden biri olabilecek DeFi endüstrisinde hafif bir toparlanma gördük. Bununla birlikte, DEFİ piyasasının geri gelip gelmediğini söylemek zor, bu yüzden Aave gibi varlıklarda tam bir trend dönüşü olabileceğini söylemek riskli olur.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin