Yakın zamanda yükselecek gibi durmuyor! Bu altcoin düşüş eğilimini içerisinde
Yakın zamanda yükselecek gibi durmuyor! Bu altcoin düşüş eğilimini içerisinde

Yakın zamanda yükselecek gibi durmuyor! Bu altcoin düşüş eğilimini içerisinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Cosmos fiyatı son birkaç gündür güçlü bir düşüş eğiliminde yer alıyor. Ekosistemi, Terra’nın DeFi projeleri tarafından iyi bir şekilde desteklendi. Bir sonraki yükselişin temel sebebi ise Gravity DEX airdrop olacak.

Cosmos (ATOM/USD) fiyatı, yatırımcıların kripto paralar ve hisse senetleri konusunda endişe duymasıyla son birkaç gündür güçlü bir düşüş eğiliminde yer alıyor. Altcoin 15 Mart tarihinden bu yana en düşük seviye olan 26,03 dolara geriledi. Piyasa değeri yaklaşık 7,9 milyar dolara kadar düşmüş oldu.

Cosmos ekosistemi büyümeye devam ediyor!

Cosmos, blockchain endüstrisindeki lider platformlardan biri konumunda. Merkezi olmayan uygulamalar (dApps) oluşturmak isteyen geliştiriciler tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Ayrıca, birden fazla kripto parayla iletişim sağlamak için tercih ediliyor.

Cosmos’un birkaç bölümü bulunuyor. OKB ve CRO gibi 250’den fazla kripto para biriminin birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan blockchainler arası iletişim (IBC) protokolüne sahip. Aynı zamanda, geliştiricilerin merkezi olmayan platformlar oluşturmasını sağlayan Cosmos SDK’ya sahip.

Son birkaç ayda, Cosmos SDK kullanılarak oluşturulan uygulamalarla birlikte daha fazla büyüdü. Bunlardan en önemlisi dünyanın en büyük ekosistemlerinden biri olan Terra olmuştur. Terra, Lido, Astroport ve Anchor Protocol gibi en kaliteli uygulamaları oluşturmak için kullanıldı.

Son günlerde Astroport ve Anchor Protocol fiyatları hızla yükselişini sürdürüyor. Astroport, yatırımcıların yönetişim ve hisse senedi özelliklerinin lansmanını neşelendirmesiyle tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Çapa Protokolü ise yatırımcıların düşüşü satın almasıyla yükseldi.

Cosmos ayrıca tamamen merkezi olmayan finansa odaklanan başka bir bölüme de sahip. Cosmos Hub’dan Crescent olarak bilinen yeni bir zincire geçiş yapan Gravity DEX’in önde gelen destekçisi. Geliştiriciler yaptığı açıklamada, ATOM kullanıcılarına Crescent Network airdroplarının %50’sinin verileceğini söyledi. Bütün bunlar, Cosmos ekosisteminin önümüzdeki yıllarda büyümeye devam edeceği anlamına geliyor.

Cosmos fiyatı ne olacak?

Cosmos price

Altcoin’in rallisi devam ederken 3 Nisan tarihinde 33 dolara yükseldi. Şimdi, yatırımcılar tersine çevrilmiş getiri eğrisi ve Federal Rezerv’in niceliksel sıkılaştırmaya başlayacağını ima etmesi gerçeğinden endişe duyduğundan, altcoin güçlü bir şekilde tersine döndü. Altcoin 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamalar düşüş yönlü bir geçiş yaptı. Bu nedenle, Cosmos fiyatı önümüzdeki günlerde muhtemelen düşüş eğilimine devam edecek. Bu olursa, bir sonraki kilit destek seviyesi, 14 Mart’taki en düşük nokta olan 25,8 dolarda olarak belirlenebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin