Ethereum balinaları bu altcoin'e yöneldi! Fiyatı ne bekliyor?
Ethereum balinaları bu altcoin'e yöneldi! Fiyatı ne bekliyor?

Ethereum balinaları bu altcoin’e yöneldi! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük üç Ethereum balinası 12,25 milyon doların üzerinde 245.413 FTX Token (FTT) alımı gerçekleştirdi. FTX US ve IEX, bir işbirliği yoluyla dijital varlık piyasası yapısını şekillendirecek. FTT’nin bu gelişmenin ardından fiyatında bir artış yaşanabilir. FTX Token, esasen FTX ekosistemi ve değişimi boyunca kullanılan değişim tokeni olarak yer alıyor. Ayrıca vadeli işlem pozisyonları için teminat görevi görüyor ve hatta kullanıcıların işlem ücretlerinde indirim almalarını, OTC indirimleri almalarını ve çok daha fazlasını sağlıyor. Küresel ölçekteki en büyük Ethereum yatırımcıları, FTT satın almaya başladı.

FTX almak için doğru zaman mı?

WhaleStats tarafından elde edilen verilere göre, en iyi üç Ethereum (ETH) balinası 12.252,923 dolar karşılığında toplam 245.413 FTX Token alımı gerçekleştirdi. Aslında, 4 Nisan’da “BlueWhale0069” adlı bir balinanın, büyük bir işlemde 1.981,950 dolar karşılığında 39.999 FTX tokeni satın aldığını görebiliriz. Bunu, 24.999 FTX tokeni 1,25 milyon dolara satın alan 11. en büyük balinanın satın alması takip etti.

Ayrıca daha fazla balinanın da alım yaptığı gözlemlendi. Her durumda, FTT tokenine ilgide ani bir artış olduğu açık. Bunun yanı sıra, 5 Nisan’da IEX’ten, dijital varlıkların yapısını şekillendirmenin bir aracı olarak FTX US ile güçlerini birleştirdiklerine dair resmi bir duyuru yapıldı.

IEX’in CEO’su şu açıklamayı yaptı:

“Kripto ve dijital varlık endüstrisinin tam potansiyelini ortaya çıkarmak için düzenleyicilerle ilişki kurması ve inşa edilenleri gerçekten ölçeklendirmesi gerekiyor.”

FTX Token (FTT) yazım sırasında 48,29 dolar değerindeydi. Bunun FTT kripto para tokeni için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde edebilmemiz için, tokenin önceki aydaki performansıyla birlikte tüm zamanların en yüksek değerini gözden geçirmekte fayda var.

FTX Token’ın (FTT) tüm zamanların en yüksek değer noktası, tokenin 84,8 dolar değerine ulaştığı 9 Eylül tarihinde gerçekleşti. Bu bize, ATH’sinde tokenin değer olarak 35,89 dolar veya %74 daha yüksek olduğuna dair bir gösterge veriyor. Tokenin bir önceki aydaki performansını gözden geçirdiğimizde, FTX Token’ın (FTT) en düşük değer noktasına 7 Mart’ta 38,8 dolara ulaştığını görebiliriz. Bununla birlikte, token için en yüksek değer noktası, 53,09 dolarda yer alıyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin