featured

Bu altcoin, son iki gündeki etkileyici performansı ile yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, piyasanın genel olarak düşüş trendinde olmasına rağmen son iki günde iyi performans gösterdi. LTC, 52 dolar ile 56 dolar aralığında işlem görüyor. Boğalar 52 dolardaki dip seviyeden kontrolü ele geçirmeyi başardı. Böylece bugünkü işlem senasında 56,54 dolarlık yüksek seviyelerden düzeltici bir geri çekilme yaptı.

Altcoin’in fiyatı günlük grafikte fiyat 57,50 doların üzerinde kalmayı başarırsa yükseliş eğilimi devam edecektir.

Art arda iki gündür yükselişte olan LTC, bu hareketi devam ettirebilmesi için 57,50 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor.

24 saatlik işlem hacmi ise %6 oranında bir artışla 502,835,776 dolara yükseldi.

Yükseliş devam ediyor

Günlük grafikte de görüldüğü üzere altcoin, yükselen bir kanalda işlem görüyor. Şu anda ise fiyat, kanalın destek noktasının yakınında işlem görüyor.

altcoin LTC grafik

LTC, 14 Ağustos ile 20 Ağustos arasında %20’den fazla değer kaybederek son yükselişinin ardından düşük seviyelere doğru derin bir dalış yapmıştı.

Ayrıca, bir “çift alt” desen oluşturdu. Bu durumda, giriş yapmak için yapının boyun kısmında bulunan 57,50 doların üzerindeki bir kapanışı bekleyebilirsiniz.

Fiyat, son iki haftadır düşen hacimlerle destek noktasının yakınında konsolide oluyor. Hacimler ortalama çizginin altında ve fiyatın yanlamasına hareket etmesiyle düşüyor. Bu da destek noktasının yakınında birikim yapıldığı anlamına geliyor.

Fiyat seansın en yüksek seviyesinin üzerinde kapanırsa, mevcut yükseliş hissinin devam edeceği söylenebilir. Bu durumda, ilk yukarı yönlü hedef, 26 Ağustos’un en yüksek seviyesi olan 58,09 dolar ve ardından psikolojik olarak önemli olan 60 dolar seviyesi olacaktır.

Öte yandan, satış emirlerinde ani bir artış olması durumunda altcoin’in fiyatı 53 dolara bir düşüş yaşayabilir.

Dört saatlik grafikte “Düşen Kama” formasyonunun oluşumu altcoin’in biraz temkinli olduğunu gösteriyor. Düşen kama, doğru bir şekilde tanınması en zor grafik modellerinden biri olabilir. Düşen bir takozda olduğu gibi daha düşük tepeler ve daha düşük dipler oluştuğunda, güvenlik düşüş trendinde kalır. Düşen takoz, aşağı yönlü momentumda bir düşüşü tespit etmek ve yatırımcıları potansiyel bir trend dönüşüne karşı uyarmak için tasarlanmıştır.

Altcoin için en yakın destek noktası 52 dolarda iken, en yakın direnç noktası ise 57,50 dolar seviyesinde bulunmaktadır. Fiyatın direnç noktasını kırma olasılığı daha yüksektir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin