featured

Elinde bu kripto para birimini tutan yatırımcılar neden hayal kırıklığına uğramaya devam ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CRO, ağustos ayında piyasa değerinin %23’ünü kaybetti CRO, boğaların seyrek Hacim Profili Göstergesine göre ilgi göstermediğini gösteriyor. Düşüş tezinin geçersiz kılınması için 0,135 doların üzerinde bir günlük kesin kapanış gerçekleştirilmesi gerekiyor.

CRO fiyatı çok likit olmayan bir pazar haline geldi. Bu yüzden keskin bir hareketin sıradan fiyat hareketini çözmesi muhtemel.

Fiyat hareket etmekte zorlanıyor

CRO fiyatı yavaş bir düşüş trendinde devam ediyor. 2 Ağustos’ta 0,16 dolara kısa bir dokunuş yapmasının ardından, yatırımcılarının %23’lük kayıp yaşamasına sebep olan düşüş hareketine başladı. Diğer kripto para birimlerinin aksine, düşüş trendi belirleyici oldu ve boğalardan herhangi bir misilleme gücü istemedi. Piyasa koşulları bu şekilde devam ederse, dipleri süpüren bir olay piyasa likiditesini serbest bırakabilir.

kripto para CRO

Kripto para biriminin fiyatı şu anda 0,122 dolar civarında işlem görüyor. Hacim Profili göstergesi sığ bir okuma gösteriyor ve boğaların piyasaya girmeden önce daha iyi bir indirim istediğini gösteriyor. 8 günlük basit hareketli ortalama, CRO fiyatının 0,13 doları geçme girişimini reddetti. Bu yüzden fiyat, 18 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0,098 doların altına düşebilir. Böyle bir hareket, bir likidite akışına neden olacak ve ideal bir günlük ticaret ortamına olanak sağlayacaktır.

Düşüş tezinin geçersiz kılınması için 21 günlük basit hareketli ortalamaların yani 0,135 doların üzerinde bir kapanış mumu oluşturulmalıdır. Boğalar bu seviyenin üzerine başarılı bir şekilde yerleşebilirse, mevcut CRO fiyatından %33’lük bir artış yaşanabilir. Böylece kripto para birimi, aylık en yüksek seviye olan 0,16 doları yeniden test etmeye çalışabilirler.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin