featured

Bu altcoin, boğaların güç kazanması ile birlikte daha yüksekleri hedefliyor! Başarabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan WAVES, eylül ayında keskin bir düşüş yaşadı. WAVES, 4,6 dolar seviyesinin altına düştüğü için piyasa şu anda düşüş eğilimi gösteriyor.

Altcoin, 4,3 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test ediyor. Teknik göstergelerden OBV, hacimdeki zayıflığa işaret ediyor.

Piyasa lideri olan Bitcoin, 19,800 dolara tırmanarak ayıları geri çekilmeye zorladı. Bu da boğaların yeniden güç kazanmasına olanak sağladı.

Bitcoin’in yeniden 19,000 doların altına düşmesi durumunda, piyasanın geri kalanı da aşağı doğru harekete başlayabilir.

WAVES, son iki günde 4 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardığı için bir miktar iyileşme gösterdiği söylenebilir.

Waves, merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler dahil olmak üzere farklı kullanım durumlarını destekleyen çok amaçlı bir blockchain platformudur.

Blockchain platformunun yerel token’ı, blok ödülleri gibi ödemeler için kullanılan sınırsız bir tedarik token’ı olan WAVES’tir.

4,3 dolar direnç olarak yeniden ziyaret edildi

4 saatlik fiyat grafiğine göre, WAVES toparlanıp son düzeltmesinin ardından 4,3 dolar seviyesine sıçradı.

Önümüzdeki günlerde, altcoin fiyatının 4,5 dolar ile 4,6 dolar aralığında sıçradığını görebiliriz. Birkaç gün önce, 4,3 dolarda bulunan kilit destek, direnç noktası  olarak yeniden ziyaret edildi.

altcoin WAVES grafik

Daha önce, altcoin’in fiyatı bir kez daha 4 dolar aralığının altına düşmüştü. 1 saatlik grafikte, son gerilemesinin ardından bir kez daha geri çekildi ve 4,3 dolar seviyesine geri döndü.

Daha yüksek zaman dilimlerindeki fiyatın, yükselişten çok düşüş eğiliminde olduğu görülüyor. Ek olarak, piyasa geçtiğimiz haftalarda belirtildiği gibi satıcılara doğru eğiliyor.

WAVES, birkaç gün önce 4,3 dolar seviyesine ulaşmayı hedefliyordu. Ancak bu engellendi ve bunun yerine 3,9 dolar işaretine doğru itildi.

Bununla birlikte, 4,02 dolarda bulunan destek noktasında uzun bir süre takılıp devam etmek, özellikle riskler göz önüne alındığında akıllıca bir hareket olmaz.

Altcoin, 4 dolarlık bölgede güçlü bir şekilde tutunamadığı için bu, ayıların hâkim olmak için yeterli güç kazanmasına yol açtı. Ek olarak, 4 dolar seviyesi üzerinde bir yeniden test yapıldığında bir satış fırsatının gerçekleşeceği tahmin edilmektedir.

Fiyat RSI 50’nin altına düştü

CoinMarketCap verilerine göre WAVES, bu yazının yazıldığı sırada 4,01 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %2,53 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

4,0 dolar ve 4,09 dolar aralığındaki Fibonacci düzeltme seviyeleri, alıcıların baskı yapma niyetini engelleyebilir.

RSI değerinin 50 işaretinin altına düştüğü görülüyor. Bu da düşüş momentumunun doğrulanmasını daha da güçlendirir.

Ayrıca, CMF’nin hızlı sermaye kaybını gösteren -0,06 seviyesinin altına düştüğü görülüyor. Bakiye Hacmi açısından token, son birkaç gün içinde görüldüğü gibi satışların zayıfladığını gösteriyor. Dahası, OBV keskin bir geri çekilme belirtisi olmadığını da gösteriyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin