Bu altcoin bu aralıkta sıkıştı! Kırılma hangi yönde olacak?
Bu altcoin bu aralıkta sıkıştı! Kırılma hangi yönde olacak?

Bu altcoin bu aralıkta sıkıştı! Kırılma hangi yönde olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin CAKE fiyatı, bir aydan fazla bir süredir 7,5 dolar ile 10 dolar bariyerleri içinde dar bir aralıkta sıkıştı kaldı. Bununla birlikte, konsolidasyon, çift tepe formasyonu ile düşüş eğilimini yansıtıyor. Ayı RSI etkisi altında, CAKE yatırımcıları 7,5 dolar seviyesini kaybedebilir.

Anahtar noktaları:

  • CAKE geçen haftadan bu yana %21,5’lik bir kaybı yansıtıyor.
  • Günlük RSI sapması dibi yansıtıyor.
  • CAKE tokenindeki gün içi işlem hacmi 209,8 milyon dolar, bu da %42’lik bir kayıp anlamına geliyor.

CAKE/USDT Chart

12 Nisan tarihinde altcoin fiyatı 7,5 dolarlık destekten sıçradı ve yaklaşmakta olan bir toparlanmanın daha yüksek bir düşük oluşumunu sağladı. Bununla birlikte, pasta fiyatı 10 dolarlık direnci geçemedi, boğa koşusu olasılığını geciktirdi ve kripto para fiyatını %23 oranında geri aldı. CAKE fiyatı, günlük zaman çizelgesi grafiğindeki çift dip modelini yansıtarak 7,5 dolarlık desteği tekrar ziyaret etti.

28 Nisan’da pasta alıcıları sabah yıldızı mum deseni ile fiyatı toparlamaya çalıştılar; Bununla birlikte, herhangi bir takip gözlenmediği için, kartlarda bir serpinti olasılığı devam ediyor.

Bu düşüş modeline saygı duyarak, kripto para fiyatı 7,5 dolarlık desteğin altına düşebilir ve devam eden düzeltmeyi uzatabilir. Bu desteğin altında bir günlük mum kapanışı, altcoini 5,4 dolarlık alt desteğe geri çekebilir. Buna karşılık, alıcılar 7.5 dolarlık desteği savunursa, CAKE fiyatı küçük bir aralıkta kalmaya devam edebilir.

Teknik gösterge

Azalan EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), bir menzil rallisini vurgulayan yatay bir hareket başlattı. Ancak, bu EMA desteğinin altına düşen son düzeltme rallisi, satıcıları haksız bir avantaja sokuyor. Fiyat hareketinde yanal bir konsolidasyona rağmen, düşen RSI eğimi, yükseliş momentumunun kaybını yansıtıyor. Bu düşüş eğilimi, çift tepe formasyonunu için onay olabilir.

Direnç seviyeleri: 10 dolar ve 13,1 dolar

Destek seviyeleri: 7,1 dolar ve 5,4 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin