featured

Bu altcoin boğa rallisi devam ederken yeni direnç noktasını test etmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Uniswap için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. UNI için mevcut direnç noktası 17,7 dolar iken, destek noktası ise 16,4 dolar seviyesinde sabit kaldı.

Uniswap fiyat analizi bugün için yükseliş gösteriyor. UNI fiyatı bugün için ilerleme kaydettiği için düşüş baskısından kurtuldu. Boğalar, bugün 17,7 dolarlık direncin üzerinde bir kırılmayı hedeflediğinden, işlem seansının başlangıcından bu yana fiyat yükseliyor.

Ancak, altcoin kritik bir direnç seviyesinde olduğu için bir miktar satış baskısı da bekleniyor. Fiyat zaten 17,5 dolar seviyesine ulaşmayı başardı. Yükselişin devam ettiği her saniye de direnç seviyesine yaklaşıyor, Fiyat fonksiyonu, söz konusu direnci önümüzdeki saatlerde test edebilir. Bu direncin kırılma olasılığı da oldukça yüksek.

Altcoin UNI için 1 günlük fiyat grafiği: Yükseliş momentumu fiyatı 17,7 doların üzerine çıkarmak için harekete geçiyor

1 günlük Uniswap fiyat analizine göre, boğaların yeniden ivme kazanmasından sonraki üçüncü gün için yükseliş toparlanması belirtileri görüldüğü söylenebilir. Son birkaç günde, yukarı yönlü bir trend olması altcoin için faydalı oldu. Kripto para biriminin değerinde sürekli bir yükseliş yaşandı. Bugün ise fiyat kritik 17,5 dolar seviyesini geri almayı başardı. Mevcut değer, 17,7 dolarda bulunan bir sonraki dirence oldukça yakın.

altcoin UNI

Hareketli ortalama (MA) değeri, fiyat seviyesinin altında, 15.9 dolar seviyesinde işlem görüyor. SMA-20 eğrisi, önceki haftadaki düşüş eğilimi nedeniyle SMA-50 seviyesinin altında işlem görüyor.

Bollinger bantları altcoin UNI için yüksek volatilite gösteriyor. Göstergenin üst eğrisi direnç noktasını temsil eden 19 dolar seviyesinde iken alt eğri ise altcoin için en güçlü desteği temsil eden 14 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 53 seviyesinde. Bu da yukarı doğru bir eğilim olduğunun kanıtıdır. Gösterge, piyasadaki satın alma faaliyetine işaret ediyor.

Uniswap fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Uniswap fiyat analizine göre fiyat yüksek seviyelerde seyrediyor. Son yükseliş trendi dün gece başladı ve gün boyunca devam etti. Fiyat fonksiyonu son 20 saattir yukarı yönlü hareket ediyor. Bunun sonucunda da fiyat 17,5 dolar seviyesine ulaşmayı başardı. Son yükseliş eğilimi ile önemli bir değer kazanıldığı için kripto para birimi için iyi beklentiler oluşturuldu.

Volatilite muazzam bir şekilde arttığından, üst Bollinger bandı şimdi 17,4 dolar işaretine dokunurken, alt Bollinger bandı ise 14,9 dolar işaretinin üzerinde bulunuyor. RSI eğrisi aşırı alım bölgesine girdi. Ayrıca, fiyattaki yükseliş trendini teyit ederek 72 endeksinde işlem görüyor.

Uniswap fiyat analizinde sonuç olarak

Sonuç olarak Uniswap fiyat analizi, son birkaç gün içinde fiyatta sürekli bir artış meydana geldiği için boğaların fiyat seviyesini yükseltmeye çalıştığını gösteriyor. UNI fiyatı 17,5 dolar seviyesini yeniden geri almayı başardı. Böylece fiyattaki artışı doğrulandı.

Altcoin için dört saatlik fiyat analizi de yükseliş ipuçları veriyor. Fiyatın yukarı yönlü devam edebilmesi için 17,7 dolar direncinin üzerine çıkması umuluyor. Dolayısıyla önümüzdeki saatlerde yukarı yönlü fiyat hareketleri beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin