featured

Sekiz aylık düşüş trendini kıran bu altcoin, yüzde 25’lik bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LRC, son sekiz aydır istikrarlı olarak düşüş yaşadığı bir model oluşturdu. Bu modeldeki iki aşağı eğimli paralel çizgi, yerleşik bir düşüş trendi sırasında destek ve direnç seviyeleri olarak hareket ettiğinde kendini gösterir. Model bir düşüş trendine öncülük ediyor gibi görünse de, bu modelin en yaygın sonucu, direncinin kırılması üzerine bir yükseliş rallisidir. Bu nedenle, LRC fiyatı son zamanlarda potansiyel bir boğa koşusuna işaret eden bu genel eğilim çizgisini aştı.

altcoin LRC

Bu direnç çizgisinin kırılması ile altcoin fiyatında %25’lik bir artış gerçekleştirebilir. 50 ve 100 günlük EMA arasındaki yükseliş geçişi, LRC token’ınına daha fazla alıcı çekiyor

LRC için gün içi işlem hacmi 392,5 milyon dolardır. Bu da %50’lik bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

LRC, 2023’ün başından bu yana parabolik bir fiyat toparlanması gösteriyor. Gerçekleşen boğa koşusu sonucunda fiyat, Ocak ayının en düşük seviyesi olan 0,1855 dolardan %86 oranında bir yükseliş kaydetti. Böylece 0,345 dolara yükseldi. Bu toparlanmanın ortasında altcoin’in fiyatı, 31 Ocak’ta düşen kanal modelinin aşağı eğimli trend çizgisinden büyük bir kırılma gerçekleştirdi.

Bununla birlikte, FOMC toplantısı nedeniyle genel olarak kripto para piyasası belirsizlikle mücadele ederken, LRC fiyatının küçük bir düzeltmeye tanık olması ve ihlal edilen trend çizgisini yeniden test etmesi bekleniyor. Altcoin’in fiyatı trend çizgisinin üzerinde sürdürülebilirlik gösterir veya 0,377 doları destek olarak ayarlayabilirse, satın alım işlemleri artabilir.

Ayrıca teknik düzene göre her bir alt-üst oluşum, kaçışta potansiyel bir hedef görevi görür. Bu nedenle yeniden test sonrası ralli, LRC fiyatını %25 oranında artırarak 0,443 dolardaki hedefine ulaştırabilir. Toparlanmanın devam etmesi durumunda sıradaki hedefler ise 0,5 dolar ve 0,655 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Bazı teknik göstergeler

EMA’lar: Yukarıda belirtilen kırılma ile LRC fiyatı, alıcılar için ek destek sunan 200 günlük EMA seviyesini geri kazandı.

RSI: Aşırı alım bölgesine yükselen günlük RSI eğimi, fiyat için altta yatan yükseliş momentumunun güçlü olduğunu gösteriyor.

LRC, bu yazının yazıldığı sırada 0,35 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise düşük. Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,443 dolar ve 0,5 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,37 dolar ve 0,27 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin