Bu 3 Metaverse Coin'in 24 saatlik işlem hacmi 1 milyar doları aştı
Bu 3 Metaverse Coin'in 24 saatlik işlem hacmi 1 milyar doları aştı

Bu 3 Metaverse Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 1 milyar doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse coinleri, kripto para birimleri için en popüler kategorilerden biri olmaya devam ediyor. The Sandbox, Decentraland ve WAX ​​şu anda piyasadaki en çok işlem gören ilk üç Metaverse kripto parası ve her biri son 24 saatte 1 milyar doları aşan bir işlem hacmine sahip. Bu makale SAND, MANA ve WAXP’ye daha yakından inceliyor. Aşağıdaki liste, en düşükten en yükseğe, 24 saatlik işlem hacmine göre sıralandı.

1. DECENTRALAND (MANA)

Decentraland, piyasadaki önde gelen projelerden biri olan tarayıcı tabanlı bir 3D Metaverse olarak yer alıyor. Oyuncuların arazi satın almasına ve para kazanmasına, çeşitli oyunlar oynamasına ve ekosisteme katılarak gerçek para kazanmasına olanak tanıyan deneyimle tamamlanmış sanal bir evrene sahip.

Decentraland, kriptoda en uzun süre çalışan sanal dünyalardan biri olduğu için piyasadaki en iyi Metaverse projelerinden biri. Şubat 2020’de halka açılan Decentraland, Decentraland üzerine kurulmuş birden fazla başarılı platformla en sağlam ekosisteme sahip, buna bir örnek Decentral Games.

Decentraland’de yeni oyuncular için keşfedilecek çok sayıda yer var. Yazım sırasında, Decentraland’ın MANA’sı 24 saatlik işlem hacmi 1,03 dolar, MANA fiyatı ise 3,71 dolardan işlem görüyor.

2. WAX (WAXP)

WAX, kendisini NFT’ler, video oyunları ve koleksiyonlar için dünyanın en kanıtlanmış ve çevre dostu blockchain olarak tanımlıyor. Yazım sırasında, WAX’ın günlük 400 binin üzerinde tekil ziyaretçisi, 15 milyon günlük işlemi, 8 milyon WAX hesabı ve 30 bin dApps’si var. WAX ekosistemi, herkesin kolayca erişebileceği oyna-kazan oyunu içerir. MetaMask’ı destekleyen Decentraland’den farklı olarak, kullanıcıların WAX ekosistemiyle etkileşim kurmak için WAX cüzdanını kullanmaları gerekecek.

WAX, kendisini Metaverse projeleri için lider platform olarak belirledi ve yüksek ticaret hacmi, ekosisteminin büyük ölçeğini yansıtıyor. Yazma sırasında, WAX son 24 saatte %24’ün üzerinde artışla 0,608 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 1.1 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 1.29 milyar dolar.

3. THE SANDBOX (SAND)

Bugün için en yüksek işlem gören kripto para, grafiklere hakim olmaya ve fiyat artışına devam eden The Sandbox. Sandbox, şu anda piyasadaki en iyi tasarlanmış Metaverse projesi olarak görülüyor. Piyasadaki diğer Metaverse projelerine kıyasla benzersiz grafikler ve pürüzsüzlük sunan indirilebilir bir PC istemcisine sahiptir. Sandbox, Decentraland’e çok benzese de, SAND, tarayıcı içi deneyimle sınırlı değil ve kullanıcılar için yepyeni bir sürükleyicilik düzeyi açar.

Sandbox, son lansmanı oyuncuların sanal evrenlerini kontrol etmelerine izin verdiği için piyasalara hükmediyor. Oyun, Minecraft ve Fortnite arasındaki bir karışımı anımsatan son derece iyi kurulduğundan beklentileri karşıladı. Yazım sırasında SAND, 24 saatlik 1.7 milyar dolarlık işlem hacmiyle 5,37 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 4.9 milyar dolar ve dolaşımda 913 milyon SAND arzı var.

themerkle


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin