featured

Bu 2 altcoin nisan ayının yıldızı olmuştu! Peki, yeni ayda nasıl performans gösterecekler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının çoğunluğu Bitcoin’in içerisinde bulunduğu satış hareketlerini takip ederken bu iki altcoin, bu trende karşı koymayı başardı.

En iyi 100 kripto biriminin 90’ı nisan ayını kırmızı ile kapattı. Çoğu altcoin, Bitcoin’in liderliğini takip etti ve hızla yükselen faiz oranları spekülasyonları arasında satıldı. Ancak bu yazıda bahsedilecek olan 2 altcoin %64 ve %89 oranlarında değer kazandı. Yine de nisan ayı kripto para birimleri için en iyi ay denemez.

CoinMarketCap verilerine göre, piyasa değerine göre ilk 100 içerisinde bulunan kripto para birimlerinin sadece dördü, geçen ay token’ları elinde tutan yatırımcılara %1’den fazla getiri sağladı.

Bitcoin, nisan ayının kripto hareketlerini belirliyor

Bitcoin 30 günlük dönemde %17 oranında düşüş yaşayarak, en iyi altcoin’leri de arkasında sürükledi.

Bitcoin ve kripto piyasasının geri kalanı, yatırımcılar ABD Federal Rezervi ve diğer önde gelen merkez bankalarından beklenen bir dizi faiz artırımı öncesinde varlıklarını yeniden konumlandırdıkça satış baskısı altına girdi.

Bu yeniden konumlandırma ve yatırımcıların riskli varlıklardan çekinmesi nedeniyle teknoloji ağırlıklı bir şirket olan Nasdaq geçen ay %14 oranında değer kaybetti.

Ancak bütün kasvetli haberleri geride bıraktığımızda bu iki altcoin’in nisan ayında gösterdikleri performans, piyasa şartlarına göre olağanüstüydü.

Kyber Network Crystal (KNC)

KNC, geçtiğimiz ay %64 oranında değe kazandı. Bu da onu nisan ayında en iyi performans gçsteren ikinci altcoin haline getirdi.

altcoin KNC

Kyber, nisan ayındaki işlemlere 3,14 dolar ile başladı ve ayı, %64’lük bir kazançla 5,16 dolar değerinde tamamladı.

Kripto dünyasında devam eden oynaklığın göstergesi olan Kyber, geçtiğimiz ay tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret etti.

Kyber’a aşina değilseniz, CoinMarketCap bize bunun “herhangi bir merkezi olmayan uygulamada (DApp) güvenli ve anında işlemler sağlamak için çeşitli kaynaklardan likidite toplayan bir likidite protokolleri merkezi” olduğunu söylüyor.

Kyber, Mayıs ayının ilk günlerinde bir miktar zemin kaybetti ve şu anda 4,56 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 880 milyon dolar KNC, ilk 100 token arasında ise 88. sırada yer alıyor.

ApeCoin (APE)

Nisan ayının en iyi performans gösteren altcoin’i şüphesiz ApeCoin oldu.

ApeCoin, 1 Nisan tarihinde 12,79 dolardan işlem görüyordu. %89’luk etkileyici bir kazançla ayı 24,21 dolar ile tamamladı.

Ayrıca oldukça değişken olan ApeCoin, Nisan ayında 10,57 dolar gibi oldukça düşük bir fiyattan işlem gördüğü de oldu. Fakat bundan sonra, 26,91 dolara kadar yükseldi.

Mayıs ayının ilk iki günü ApeCoin’deki yatırımcılara pek nazik davranmadı. Altcoin, 17 Mart’taki zirvesine kıyasla %57 daha düşük bir seviyeden işlem görüyor.

CoinMarketCap’e göre, “ApeCoin, web3’ün ön saflarında yer alan merkezi olmayan bir topluluk binasını güçlendirmek ve teşvik etmek için APE Ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program simgesidir.”

ApeCoin’in piyasa değeri 4,8 milyar dolar ve genel sıralamada ise 29. sırada yer alıyor.

TheMotleyFool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin