featured

Popüler analistten iddialı yorum: BTC sahip olunabilecek en iyi varlık! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg analisti Mike McGlone kısa süre önce Kitco News ile yaptığı röportajda BTC ile ilgili bazı yorumlar yaptı. Büyük ölçüde McGlone’un genişleyen dijital varlık endüstrisi hakkındaki görüşlerine odaklanan röportaj, bu kripto para birimlerinin geleceği ile ilgili bir konuşmayı da içeriyordu. Diğer yandan Bitcoin’in bu hafta karşılaşabileceği bir sürprizden bahsetti.

BTC

BTC, geri dönüş yapabilecek mi?

Ünlü Bloomberg analisti kısa süre önce, yatırımcıları tamamen şaşkına çeviren devam eden kripto kışına yönelik yorumlar yaptı. Risk piyasalarında görülebilecek “büyük bir geri dönüş”ten bahsederek başladı:

Bence olacak olan büyük bir geri dönüş, daha yeni başlıyor. 1929 sonrası gibi olabilir. Ama bence, 2008 sonrası gibi veya 1987 kazasından sonraki gibi olacak. Bu geri dönüş, Miami ve Toronto’daki apartmanlardan borsaya kadar her yerde vadesi geçmiş ve tüm risk varlıklarını içeriyor. Son 40 yıldaki ve çoğu insanın hayatındaki en büyük enflasyon bununla başlıyor.

McGlone ayrıca Bitcoin’i kripto dünyasındaki “en iyi” varlıklar arasında gördüğünü belirtti.

Benim görüşüme göre, sahip olunacak en iyi varlıklar altın, ABD uzun tahvilleri ve Bitcoin. Bence deflasyona geri dönüyoruz. Deflasyonu sağlamanın en iyi yolu fiyatlarda büyük bir artış sağlamak ve sonra onları temizlemek. Bitcoin’in yaptığının şey tam olarak bu.

Ancak Bitcoin, McGlone’un çıkarlarını zirveye çıkaran tek kripto para birimi değil. Bloomberg analisti ayrıca Ethereum’u [ETH] de en büyük token’lardan biri olarak değerlendirdi.

Ethereum, fintech ve token dünyasında bir devrim yaratıyor. NFT’lere baktığınızda çoğunun Ethereum’a dayandığını görebilirsiniz. Şimdi evet, bazı rakipler var ama bu size piyasada başka neler olduğunu gösteriyor. Bence kaçırılmayacak bir fırsat.

Büyük Bitcoin adımı

BTC, arka arkaya dokuz haftalık kayıplarla sonuçlanan haftalık düşüş rallisini sonlandırmaya hazırlanıyor. Bitcoin en son, mart ayında bir haftayı olumlu kapatmıştı.

BTC topluluğu için devam eden ‘çöküşün’ ötesini gördükçe büyük haberlerle karşılaşabiliriz. Bununla birlikte, piyasa liderinin son 24 saatteki performansı göz önüne alındığında hâlâ 30,000 dolar seviyesinde bulunan dirençten kurtulamadığı görülüyor. Bitcoin, hafta sonunu yüksek bir seviyede bitirmek ve negatif çizgiyi kırmak istiyorsa, son birkaç saat içindeki hareketi çok önemli olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin