featured

CEO Garlinghouse, Ripple’ın geleceği ile ilgili kritik ipuçları verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse, firmanın büyüme fırsatlarını Davos’ta gerçekleşen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) etkinliğini ziyaret ettiği sırada tartıştı. Kripto endüstrinin son zamanlardaki gerilemesine rağmen Garlinghouse, Ripple’ın geleceği hakkındaki birleşme ve satın alma işlemleri hakkında konuştu.

Açıklamalar yapıldı

Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse Davos’ta bir röportaj sırasında şu sözleri söyledi:

 Sanırım alıcı olma ihtimalimiz daha yüksek

Kısa süre önce Davos’taki WEF konferansı sırasında, Garlinghouse CNBC’ye verdiği bir röportajda Ripple Labs’in “çok güçlü bir bilançosu” olduğunu söyledi. Garlinghouse, birleşme (merge) ve satın alma (acquisition) (M&A) anlaşmalarına katılan Ripple Labs hakkında konuştu. Bu konuşmasına alıcı olan taraf olacaklarını söyledi.

Garlinghouse Ripple

CNBC yazarı Arjun Kharpal’a konuşan Garlinghouse, “Artık satıcıya karşı alıcı olma ihtimalimizin daha yüksek olduğunu düşündüğüm bir büyüme aşamasındayız” dedi. Ayrıca, blockchain endüstrisinde M&A sayılarında bir artış görmeyi beklediğini de belirtti. Ekledi:

 Bence blockchain ve kripto alanında birleşme ve satın almalarda bir artış olacak. Bunu henüz görmedik. Ama gelecekte bunun muhtemel olduğunu düşünüyorum. Ve kesinlikle bunlar arttıkça biz de düşüneceğiz.

2021’in ikinci yarısı ve 2022’nin ilk çeyreği boyunca kripto alanında bir dizi satın alma işlemi gerçekleşti. Örneğin, Coinbase, Fairx Exchange firmasını Ocak 2022’de satın aldı. Aynı ay Opensea, Dharma Labs’ı da satın aldı. Şubat ayında, Ethereum yazılım şirketi Consensys, Mycrypto cüzdanını satın aldığını duyurdu. Daha sonra, kısmi yatırım şirketi Public, NFT teknolojisi başlangıcı olan Otis’in satın alındığını duyurdu.

Nisan ayında, ödeme ve alışveriş ağı Bolt, Wyre’ı 1,5 milyar dolara satın aldı. Ayrıca, mayıs ayının sonunda Huobi Global, Latin Amerika kripto borsası Bitex’i satın aldığını açıkladı. Ripple Labs CEO’sunun Davos’taki açıklamaları, milyarder ve FTX kurucu ortağı Sam Bankman-Fried’in M&A anlaşmalarına milyarlar harcamaktan bahsetmesini de içeriyor. Garlinghouse, Davos’ta “kriptoda büyüme için çok yer var ve bunun için birçok farklı bir niş arıyoruz” dedi.

Piyasadaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, kripto para piyasasındaki genel sıralamada 6. en büyük token. Ancak, geçtiğimiz yıldan bugüne %59,2 oranında değer kaybı yaşadı. Bu oran son 30 gün için ise %34.

XRP ayrıca, diğer birçok kripto para bitimi gibi Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesini görmedi. XRP’nin son kaydedilen ATH’si 2017 kripto boğa koşusunun ardından yani, dört yıl önce 7 Ocak 2018’de gerçekleşti. XRP, şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesine göre %88 daha düşük.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin