Bitcoin yükselir mi? Ralli istikrar sağlayacak mı?

BTC fiyatı, dirençleri zorlarken short işlemleri gerisinde bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC fiyatı en iyi performansı göstermek için elinden geleni yapıyor. 20.500 dolarda bulunan direnç bölgesi için tüm şartlar zorlanıyor. Ancak bu bölgeden birkaç kere red yiyen bir yapı oluştu. Diğer taraftan short işlemleri yükselişle beraber geride kalıyor.

Son 24 saat, Bitcoin’in fiyatının 20.000 doların üzerinde konsolide oluyor. Aynı zamanda ayıların imrenilen seviyenin altına geri itme girişimini savunduğunu gördü.

Yazıyı kaleme aldığımız esnada BTC fiyatı 20.200 dolar civarında işlem görüyor. Dikkat edilmesi gereken önemli şey, 20.000$ seviyesinin üzerindeki günlük kapanış. Ayrıca ayılar, fiyatı 19.730$’a kadar düşürmeye çalıştılar fakat başarılı olamadılar.

BTC fiyatı yeniden toparlanma evresinde

BTC/USD paritesi önceki kayıpları tersine çevirdi. Bu da erken short devrelerin 24 saat içinde tasfiyelerde 20 milyon dolara ulaşmasına neden oldu. Eight ticaret şirketinin CEO’su ve kurucusu Michaël van de Poppe, düşük seviyeleri uygun bir giriş noktası olarak işaretlemişti. Poppe,

“19.8 bin – 19.9 bin doların uzun vadeli aranacak bir alan olduğu bir düzeltme gerçekten gerçekleşiyor. Ancak aynı zamanda 19.6 bin dolar civarında bir yeniden test de Bitcoin için önemli.”

BTC fiyatı ve dolar endeksi

Popüler kripto analisti Cap of Crypto, kısa vadeli kripto piyasası beklentileri üzerine mevcut tezini yineledi. Kesin bir ret piyasayı son işlem aralığının altına göndermeden önce BTC/USD’nin yükselmeye devam etmesi gerektiğini savundu. BTC fiyatı için bunlar beklenirken gözler bir yanda da DXY seviyesine kitlenmiş durumda.

ABD doları endeksi (DXY), hafta boyunca yüksek seviyelerden gerileyerek, karşılaştırmalı zayıflık görmeye devam etti.

ABD hisse tarafında son durum

BTC fiyatı ve diğer kripto varlıklar için hisse korelasyonu son derece önemli kabul ediliyor. ABD hisse senetleri için Bitcoin ve kriptonun yüksek oranda ilişkili kaldığı bir düşüş beklentileriyle bağlantılı.

Varlık yöneticisi Fidelity Investments’ın küresel makro direktörü Jurrien Timmer, 5 Ekim’deki bir Twitter mesajında, S&P 500’ün 3.300 okumasının “gerçeğe uygun değeri” temsil edeceğini söyledi.

Endeks hafta boyunca yaklaşık %2,5 yükseldi ve 5 Ekim’deki işlem seansını 3.783’te tamamladı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin