featured

Shiba Inu ekosisteminin sürprizi: BONE yükselişinin arkasındaki 3 olası sebep nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) ekosistemi için büyük bir sürpriz olan Bone Shiba Swap (BONE), son 24 saat içinde %15,85 oranında bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 1,38 dolar civarında işlem görüyor. Bu yükseliş, kripto para piyasasındaki olumsuz koşullarda oldukça şaşırtıcı oldu. BONE bu hareketi ile geçen haftaki kayıplarının %8,9’unu geri kazanmış oldu.

BONE Shiba Inu

BONE yükselişinin 3 olası sebebi

BONE, Shibarium’un ilk lansmanının beklentileri karşılayamaması nedeniyle geçen haftaya göre büyük bir düşüş eğilimi kaydederek Shiba Inu ekosistemindeki token’ların çoğuna uyum sağladı. Fiyattaki toparlanmanın en büyük tetikleyicilerinden biri, Shibarium’un olumsuz algısının büyük kısmının ortadan kalkması ve yatırımcıların artık yeni trendleri sabırsızlıkla beklemesidir.

Düşüş eğiliminin yanı sıra, geçtiğimiz birkaç gün içinde çekirdek ekibin üyelerinin de söylediği gibi, Shibarium’un tekrar çevrimiçi olacağı söylentileri dolaşıyor. Shytoshi Kusama lansmanı onaylamasa da Puppynet Scan protokolü, Layer 2 ağındaki blokların sürekli üretimini sergiledi.

Yükselişi tetikleyen üçüncü olası sebep ise geçen hafta piyasadan 1 milyar dolardan fazla paranın tasfiye edilmesinin ardından kripto para ekosisteminin genel durumudur. Birleşik piyasa değeri toparlanıyor ve kayıplarını yavaş yavaş telafi ediyor. BONE fiyatındaki toparlanma, Shibarium’un yaklaşan yeniden lansmanından doğrudan yararlanması nedeniyle eşi görülmemiş bir düzeyde.

Yükseliş devam edebilir mi?

BONE fiyatının bugün yükseliş eğiliminde olması bu token için alışılmış bir durum değil. Kategorik olarak bir meme coin olmasa da, SHIB, LEASH ve diğer öne çıkan meme coin’lerle aynı düzeyde volatilite sergilediği biliniyor.

Shibarium’un yeniden açılması BONE’un faydasını artıracak ve dolayısıyla yakın gelecekte yükseliş eğiliminin sürdürülmesine yardımcı olacaktır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *