featured

BONE fiyatı, Shytoshi Kusama’nın açıklamasıyla hareketlendi: Sıradaki hareket hangi yönde olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan ShibaSwap (BONE) token’ı son 24 saat içinde %10 oranında bir yükseliş kaydetti. Bu fiyat hareketinin birkaç nedeni olabilir.

 

BONE, Shytoshi Kusama’nın açıklamasıyla yükseldi

BONE, ShibaSwap DEX’in (Shibarium’un resmi merkezi olmayan borsası) bir yönetim token’ıdır. Ancak aynı zamanda Shib’in piyasaya sürmek üzere olduğu Layer 2 blockchain’inde işlem ücretlerinin ödemesi için kullanılan bir token’dır.

Shytoshi, dün Telegram’daki “Shibarium Tech” kanalında “bir blockchain başlatma süreci ile çok meşgul olduğunu” yazdı. O günün erken saatlerinde yayınladığı bir mesaja göre, Telegram’daki SHIB topluluğu ondan Shib 2.0’ın bir aldatmaca olduğunu tweet’lemesini istediğinden beri bundan bahsetti.

BONE

Ancak Kusama, ortaya çıkan SHIB ile ilgili her dolandırıcılık hakkında tweet atacak vakti olmadığını söyledi. Bu nedenle, Shibarium ana ağının lansmanının yakında olabileceğini ima etti.

Geçen hafta Kusama, Telegram’da “her şeyin zaten ayarlandığını” ve bunun Shibarium için “fırlatma stratejisinin” bir parçası olduğu için tarihi veya yeri değiştiremeyeceğini söyledi.

Bu muhtemelen BONE fiyatının artmasının arkasındaki sebeplerden bir tanesiydi. BONE son 24 saatte %8 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 1,01 dolar civarında işlem görüyor.

Yukarıda bahsedildiği gibi BONE, Shibarium’da işlem ücretlerinin ödendiği bir token’dır. BONE, Puppynet adlı bir test ağı 11 Mart’tan beri çalışıyor.

Şu an itibariyle kümülatif işlem miktarı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17,5 milyonu aştı. Ancak Shytoshi Kusama, topluluğu birkaç kez bu hâlâ bir test ağı olduğu için üzerinde kullanılan tüm token’ların gerçek olmadığı ve yalnızca test amaçlı kullanıldığı konusunda uyardı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin