Shiba Inu: BONE, Shibarium lansmanından önce artıyor!
Shiba Inu: BONE, Shibarium lansmanından önce artıyor!

Shiba Inu: BONE, Shibarium lansmanından önce artıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BONE, Shibarium beta test ağı yaklaştıkça satın alma baskısıyla karşı karşıya kaldı. BONE, Shibarium katman-2 ağındaki yönetim tokeni olacak. Shiba Inu’nun yerel tokenlerinden biri olan BONE, bugün yüzde 20 artarak 1,37 dolar seviyesine yükseldi. Shibarium’un halka açık beta test ağının piyasaya sürülme tarihi yaklaştıkça yatırımcılar token üzerinde satın alma baskısını artırdıkça BONE’nin fiyatı yükselmeye devam ediyor. Lansmanın ise bir aksilik olmazsa bu ay sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.

Haftanın başlarında, tokenin fiyatı 1,77 dolarda zirve yaptı. Daha sonra son 30 gün içinde yüzde 87 arttı. Sonuç olarak, geçen ay BONE’a yatırım yapanlar portföylerini neredeyse iki katı kadar yükseltti. BONE’nin fiyatı Temmuz 2022 tarihinden beri yükseliyor. Bir aydan kısa bir süre içinde 0,48 dolardan 1,10 dolara kadar yükseldi.

Elde edilen verilere göre BONE’nin fiyatının Perşembe öğleden sonra hâlâ yükselmeye devam ettiğini gösteriyor. Bu ivmeyi sürdürebilirse, önümüzdeki haftanın sonundan önce muhtemelen 2 dolardan işlem görecek. BONE’nin fiyatı son üç ayda iki katına çıkarak yatırımcılara büyük yatırım getirileri sağladı.

BONE’nin fiyat artışı ve Shibarium test ağı lansmanı

BONE, Shibarium katman-2 ağının yönetim tokeni olması bekleniyor. Ağı oluşturan şirket olan Unification xFund’a göre, katman-2 ağının belgeleri önümüzdeki hafta çıkacak. Firma, BONE tokeninin Shibarium ağında gaz ücreti olarak hizmet ettiğini açıkladı.

Bununla birlikte, Shibarium ağının lansmanı için tarih belirlenmedi. SHIB ekibi yalnızca lansmanın bu ay olacağını duyurdu. Yatırımcılar, tokenin Shibarium ağında bir kullanım durumu olacağından BONE’nin fiyatının artmaya devam edebileceğine inanıyor.

Güncel haberlere göre BONE, SHIB ekibi 2. katman ağının lansman tarihi belli olana kadar artması bekleniyor. En son verilere göre, BONE şu anda 1,37 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte yüzde 10,9 arttı. Bununla birlikte, Temmuz 2021’de belirlediği 15,50 dolarlık zirve fiyatından hâlâ yüzde 91,3 daha düşük. Ayın başlarında, SHIB ekibi BONE tokenleri için 230 milyona bir üst sınır ilan etti. BONE’nin maksimum arzı hâlâ 250 milyon olsa da, kalan 20 milyon gaz ve Shibarium doğrulayıcıları içindir.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin