featured

Shiba Inu düşüşü sizi korkutmasın! İşte krizi fırsata çevirmenin yolları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, mayıs ortasındaki dipten ağustos ortasına kadar %150 oranında bir artış kaydetti.

Bu yazının yazıldığı sırada ise bu kazanımlarının bir kısmını çoktan silmişti.

Shiba Inu yakım oranı geçen hafta yükseldi. Ancak son 24 saat içinde büyük bir yavaşlama gördü. Fiyat grafiklerinde, ayılar bir düşüşe neden oldu. Bu yüzden önümüzdeki hafta daha fazla kayıp gelebilir.

Shiba Inu 1 günlük fiyat grafiği

Günlük fiyat grafiğinde piyasanın temmuz ve ağustos aylarında yükselişe geçtiği görünüyor. Temmuz ayında fiyat daha yüksek dipler oluşturdu. Ancak ağustos ayında Shiba Inu fiyatı 0,00001313 dolarda bulunan direnç noktasını kararlı bir şekilde kırdı.

Shiba Inu grafik

Bu keskin yukarı hareketten birkaç gün sonra aynı seviye tekrar dirence döndü. Bu yazının yazıldığı sırada, 0,00001172 dolarlık en son dip seviyeler de kırıldı. Böylece piyasa yapısı bu zaman diliminde düşüşe geçti.

Bu nedenle yatırımcılar, önümüzdeki günlerde ellerindeki token’ları satmaya düşünebilirler.

Grafikteki kırmızı kutu, Shiba Inu için aşağı yönlü bir hareketin gelebileceğini vurguluyor. Bu bölge short pozisyonlara girmek için uygun olabilir.

Teknik göstergeler

12 saatlik grafikte bir dizi Fibonacci düzelme seviyesi çizildi (sarı). %61,8 ve %78,6 geri çekilme seviyelerinin aşağı yönlü harekete işaret ettiği görülüyor.

Bu nedenle, her ikisi de Shiba Inu’nun 0,0000131 doları aşan hareketine karşı çıkacağından, Fibonacci düzelme seviyeleri ile düşüş emri bloğu arasında iyi bir birleşme oldu.

Bu sipariş bloğu aynı zamanda 0,00001313 dolarda bulunan kilit direnç noktasının yakınında oluştu. Bu da SHIB için başka bir reddetme gerçekleşe olasılığını artırıyor.

RSI, aşağı yönlü güçlü bir momentumu göstererek nötr 50 işaretinin altında işlem görüyor. A/D çizgisi eylülde yatay seyrederken, ağustos sonunda düşüşe geçti. Daha da geçmişe bakıldığında, aynı gösterge kasım ayından bu yana düşüşte ve nadiren de olsa yukarı sıçrıyor.

Sonuç olarak

Teknik göstergeler 0,0000131 dolar bölgesine doğru bir hareketin, muhtemelen Shiba Inu düşüşünün daha derinleşeceğini gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin