Boğaları arkasına alan altcoin patladı! Fırsat sürüyor mu?
Boğaları arkasına alan altcoin patladı! Fırsat sürüyor mu?

Boğaları arkasına alan altcoin patladı! Fırsat sürüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain’in (VET) keskin bir yükselişle boğaların hakimiyetine girdi. VET fiyatı uzun süre sabit kalmasının ardından dünden bu yana yükselişini sürdürüyor. Buna karşılık, önde gelen kripto para uzmanı Michael van de Poppe, yukarı doğru büyük bir hareketin işaretleri gösterdiğine inandığı dijital varlık ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tanınmış yatırımcı çok yönlü kurumsal düzeyde L1 akıllı sözleşme platformu için Twitter üzerinden tahminlerini paylaştı. Poppe VET fiyatının boğa hakimiyetinde olduğunu ve sert bir şekilde hareket etmeye hazır olduğunu paylaştı ve şunları söyledi:

“Fiyat genellikle tüm seviyeleri test etmek için bir süre dalgalanır. Böyle bir birikim döneminde, boğa kopuşunun gerçekleşmesi zaman alır, ancak gerçekleştiğinde. Fibonacci uzantısı devreye giriyor. Bu nedenle, bu beyaz blok içinde biraz daha yatay hareket, önceki dönemi hatırlatıyor.”

VET/BTC tablosu. Kaynak: Michael van de Poppe

Poppe, fiyatın birikim gibi benzer bir yan yönde hareket ettiğini bildirdi. Analist ayrıca, boğa döngüsüne devam etmeden önce test edilmemiz için önemli destek seviyelerini vurguladı.

Şu anda VeChain, elde edilen istatistiklerine göre, gün içinde boğaların hakimiyetiyle %9,21 ve geçen hafta %9,5 artışla 0,092 dolardan işlem görüyor ve toplam piyasa değeri 5,9 milyar dolar olarak yer alıyor.

boğa

Kripto para biriminin blockchain teknolojisinin yaygın kullanımını teşvik etme çabalarının bir parçası olarak VeChain, çeşitli kuruluşlarla ortaklıklarını genişletmeye devam ediyor. Son zamanlarda, VeChain, elektrikli bileşen devi Schneider Electric tarafından ekosistem ortağı olarak seçildi.

Sosyal medyayı kullanan VeChain, elektrik devi Schneider Electric ile anlaşmayı kabul ederek, şirketin teknolojisini ekonomiyi dijitalleştirmek için kullanacağını belirtti. Ortaklık, Schneider Electric’in 100 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahip bir Fortune 500 şirketi olması ve VeChain’in bir blockchain firması olarak öne çıkmasını sağlamasında önemli katkı sağlıyor.

Aralık ayında VeChain ayrıca, VeChainThor blockchaini geniş ve kapsamlı bir izlenebilirlik platformuna güç sağlamak için kullanacak olan İç Moğolistan hükümetiyle ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

VeChain nedir?

Şu anda, VeChain teknolojisi, diğerleri arasında gıda güvenliği, lüks ürünler ve tarım dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde kullanılıyor. Platformun amacı, müşterilere bireysel ürünleri izlemek için blockchaini ve akıllı çip teknolojisini entegre eden bir izleme çözümü sağlayarak kurumsal olarak benimsenmesine katkı sağılıyor.

Bu arada VeChain, ZumoSwap adlı yeni bir merkezi olmayan değişim (DEX) başlatarak kripto ile ilgili tekliflerini genişletiyor. DEX’in, ağın otomatik piyasa yapıcısı (AMM) ve likidite sağlama protokolü olarak hizmet eden Exchange’in yerini alması planlanıyor.

findbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin