Boğalar, popüler altcoin’i tekrar bu seviyeye taşımak için hazırlanıyor!
Boğalar, popüler altcoin’i tekrar bu seviyeye taşımak için hazırlanıyor!

Boğalar, popüler altcoin’i tekrar bu seviyeye taşımak için hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA boğaları altcoin için tekrar hakimiyet kazanmaya hazırlanıyor. LUNA/USD, Salı günü 65,45 dolar yakınlarında direnç gösteriyor. Kripto alanında devam eden düşüşe rağmen fiyat yönünde sinyallerin değiştiğine dair bazı işaretler ortaya çıkıyor. Yazım sırasında Terra’nın (Luna) fiyatı %0,88 kayıpla 65,45 dolardan işlem görüyor.

Popüler altcoin için düşüş bitiyor mu?

Kayıp mevcut seviyelerden sınırlı göründüğü için fiyatta bir miktar geri sıçrama bekleyin. Momentum osilatörleri aşırı satım bölgesinde kalırsa dip alımlarını tetikleyebilir. ABD doları endeksi (DXY) önceki iki haftanın en yüksek seviyesine tırmandı ve Salı günü 96.00 seviyesinin üzerine çıktı. Güvenli liman akışları, artan küresel gerilimler ve ABD Merkez Bankası’nın politika sıkılaştırma endişeleri arasında finansal piyasalarda devam eden gerginlik de artıyor.

ABD hisse senedi endeksi vadeli işlemleri Salı sabahı erken saatlerde keskin bir düşüş yaşadı ve bu da riskli varlıklar için hâlâ kolay bir görünüm sağlamıyor.

Günlük grafik yükselişin tersine döndüğüne dair bir işaret mi?

Günlük grafikte, altcoin fiyatı için yükselişin tersine döndüğünü gösteren birden fazla sinyal bulunuyor. Terra (Luna) fiyatı 87,58 dolardan son zamanlardaki en yüksek seviyelerin ardından, 37,98 dolardan başlayan %0,618 Fibonacci geri çekilme seviyesinin yakınında destek buldu. Ayrıca 27 Aralık’ta gerçekleşen ATH şimdiye kadar neredeyse %46 kaybetti.

Altcoin için 63,50 dolar civarında çoklu destek sıkışıklığı bölgesi var, LUNA 26 Kasım’dan bu yana bu seviyeye beş kez dokundu. Altcoin için grafikte oluşan şamdanlar geri sıçramaya sebep oldu. Görünüm, son oluşumla daha da güçlendi. Sonuç olarak LUNA, aynı zamanda %0,50 Fibonacci düzeltme seviyesi olan 70,00 dolarlık yatay direnç seviyesine doğru itebilir.

Momentum osilatörleri, hem günlük göreli güç endeksi (RSI) hem de MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama) ile 43’te okunuyor, aşırı satım bölgesinde kalıyor. Göstergelerdeki herhangi bir artış, yaklaşmakta olan yükseliş momentumuna işaret edebilir.

Ayrıca, söz konusu düşük seviyeden yükselen trend çizgisi 63,50 dolarda test ediliyor ancak ikinci kez tutunamadı. Aynı gün, LUNA 27 Aralık tarihinde bu yana kaydedilen en büyük tek günlük düşüşle %23 geriledi. O zamandan beri fiyat 60 dolar ve 70 dolar aralığında konsolide oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin