Bu altcoin kripto düşüşüne meydan okuyor! Son 24 saatlik işlem sayısı dikkat çekiyor
Bu altcoin kripto düşüşüne meydan okuyor! Son 24 saatlik işlem sayısı dikkat çekiyor

Bu altcoin kripto düşüşüne meydan okuyor! Son 24 saatlik işlem sayısı dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası büyük bir çöküş yaşarken Fantom dikkat çeken altcoinlerden biri oluyor. Son olarak Pazartesi günü ilk defa Ethereum işlemlerini gerisinde bıraktı. Fantomscan blockchain izleyicisinden elde edilen verilere göre, son 24 saat içinde Fantom ağında 1.2 milyondan fazla işlem gerçekleşti. Bu, Ethereum izleyici Etherscan’dan alınan verilere göre, Ethereum’un 1,1 milyon işleminden biraz daha yüksek olduğu anlaşılıyor.

Ağı koruyan elli beş doğrulayıcı ile Fantom, Ethereum’un mevcut 2 tps’nin altındaki oranlarına kıyasla Pazartesi günü saniyede sekiz işlemi (tps) yukarı doğru işledi. Ethereum verileri incelendiği zaman Ağustos 2021 ve Mayıs 2021 zirvesinin çok altında işlem gerçekleştirildi. Mayıs 2021 tarihinde günde 1.7 milyon Ethereum işlemi gerçekleşmişti.

Fantom, Aralık 2019’daki lansmanından bu yana toplam 170 milyondan fazla işlem kaydetti, bu, Ethereum’un 2015’teki kuruluşundan bu yana 1.4 milyar işlemin bir kısmına denk geliyor.

Bununla birlikte, Pazartesi günkü Fantom rakamları, FTM tokenlerinin 3,46 dolarlık bir fiyat zirvesine ulaşmasından bir ay önce, Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek işlem sayısı olan 1.8 milyonun altında kaldı.

Bu altcoin’ler Ethereum’a alternatif olabilir mi?

Yatırımcılar, Ethereum’a alternatif olarak, Fantom veya Solana gibi yerel blockchain ağlarıyla ilgileniyor. Fantom ise son zamanlarda iy performansıyla yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Altcoin, bildirildiği gibi hafta sonu boyunca kilitli değerle üçüncü en büyük merkezi olmayan finans (DeFi) ekosistemi oldu. Yıla piyasa 8. Sırada başlayan altcoin, üzerine inşa edilen ürünlere yönelik kullanıcı ilgisi nedeniyle üçüncü sıraya kadar yükseldi.

DeFi, üçüncü taraflar yerine akıllı sözleşmelere dayanan ticaret, borç verme ve borçlanma gibi finansal hizmetleri ifade ediyor. Pazartesi günü itibariyle 129 Fantom tabanlı DeFi uygulamasında 12.2 milyar doların üzerinde değer kilitlendi.

Fantom işlemler neden artıyor?

Analistler, daha yeni ürünlerin ve yüksek getiri ödüllerinin Fantom ağındaki büyümeyi körüklediğini söylüyor. “Radial, veDAO ve 0xDAO gibi birçok proje, TVL kazanmak için diğer protokollere saldırdığı likidite madenciliği lansmanları yaptı. Kripto araştırma firması Delphi Digital Salı günü bir notta, bu projeler 2020’deki yaz projelerine çok benzerlik gösterdiğini ifade etti. Likidite madenciliği, DeFi uygulamalarına likidite sağlayan ve bunun için ödüller alan kullanıcıları ifade eder.

Analistler, verim düştüğü ve yatırımcıların daha fazla verimin sunulduğu her yere çıkış yaptığı için mevcut faaliyetin kısa olabileceğini söylüyor:

“Paralı sermaye, bu projeleri tek taraflı olarak inanılmaz getiriler sağladığı için bu projeleri toplamak için Fantom’a geldi”

Şimdilik, altcoin’in yatırımcıları için çoğu şey olumlu görünüyor. Token fiyatları Salı günü Asya saatlerinde en çok kazananlar arasında yer aldı ve son 24 saatte %8 artarak 2,30 dolara yükseldi. Ancak, yazı yazılırken fiyatların yedi sent düşmesiyle bir miktar düşüş yaşandı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin