boğalar çıldırdı: az bilinen tokenin fiyatı iki kat arttı

Boğalar çıldırdı: Az bilinen tokenin fiyatı ikiye katlandı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FIN token fiyatı, son 72 saat içinde piyasa çöküşü yaşanırken Fibonacci seviyelerinin üzerine çıkarak %100’den fazla yükseldi. Kripto para inanılmaz bir toparlanma gösteriyor.

FIN’in üç ana işlevi vardır: kar dağıtımı, oy hakları ve prim kanıtı. Token aynı zamanda sahipler için oy kullanma hakkının bir kaynağıdır. Bu nedenle bir token sistemde eşit sayıda oyu temsil eder, bu da kullanıcıların ağdaki büyümeyi yönlendirmesine olanak tanır.

Ek olarak, token, platformun kalitesinin kanıtı olarak işlev görür ve kullanıcılara ağdaki sermaye veya teminatı ödünç vermeleri için FIN tokenleri verilir. DeFiner teknik analizini okumaya devam edin.

FIN’in geçmiş performansı

FIN token fiyatı son 72 saat içinde %100’den fazla arttı ve talepteki patlama 0,10 dolara yakın. Ayrıca, günlük grafikteki yükselen mumlarının frekansı, yükseliş momentumunu artırıyor. Bu nedenle, traderler kısa süre içinde 0.20 dolarlık bir kırılmanın gerçekleşmesiyle satın alma fırsatı bulabilir.

FIN teknik grafik
FIN teknik grafik

Teknik analiz

FIN, günlük grafikte %61.80 Fibonacci düzeltme seviyesinin üzerine çıktı. Fiyat, kısa vadeli bir geri çekilme ile sonuçlanabilecek 2,4 dolardaki çok önemli bir direnç seviyesine yaklaşıyor.

Kripto para, günlük grafikte 50 ve 100 günlük EMA’nın üzerine çıkıyor ve fiyat 200 günlük EMA’yı aşmaya yaklaşıyor. Ayrıca, yükseliş trendi EMA’larda tersine dönüşe neden oluyor ve yükseliş geçişlerinin şansını artırıyor.

%73’teki RSI göstergesi, günlük grafikte aşırı alım bölgesine giren bir eğimi gösteriyor. Bunun yanında, 14 günlük SMA, yüksek bir merkezi hat kopması olasılığı gösteriyor.

MACD göstergesi, günlük grafikte hızlı çizgide bir sıçrama ve sinyal çizgisinde parabolik bir büyüme gösteriyor. Ayrıca, sinyal çizgisi, sıfır çizgisinin üzerine çıkmaya hazırlanıyor.

Teknik göstergelerden gelen sinyallere göre FIN’in yükseliş trendi devam edecek ve ivme kazanıyor.

Fiyatı yakın zamanda ne bekliyor?

FIN token fiyat hareketi, %61.80 Fibonacci düzelme seviyesinin kırılmasıyla hareket halindeki yükseliş trendinin ivme kazandığını gösteriyor. Fiyat 0,2 doların üzerine çıkmayı hedefliyor ve yükseliş eğilimi sürecek gibi gözüküyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin