Boğalar bu altcoin'i yukarı taşımak için mücadele ediyor! Teknik analiz
Boğalar bu altcoin'i yukarı taşımak için mücadele ediyor! Teknik analiz

Boğalar bu altcoin’i yukarı taşımak için mücadele ediyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün için Polkadot fiyat analizi boğaların düşüş baskısına yön vermeye çalışıyor.  DOT/USD fiyatı, son üç gündür gözlemlenen düşüş hakimiyetinin ardından boğaların geri dönüş yapmasıyla 7,04 dolar seviyesindeki desteğe ulaştı. Boğalar düşüş baskısının üstesinden gelmeye çalışırken, DOT fiyatı destek aldıktan sonra 7,13 dolar seviyesine kadar arttı. Bununla birlikte düşüş ihtimali hala var. Altcoin için 7 dolar seviyesi destek alanı olarak değerlendirilebilir.

Polkadot fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiğine göre boğalar fiyat hareketi üzerinde üstünlük sağlamaya çalışıyor. Ancak kazanımların küçük olduğunu ve her an negatife dönebileceğini gösteriyor. DOT fiyatı, dünkü çöküş nedeniyle son 24 saat için %7,23 oranında değer kaybetti ve 7,13 dolara kadar geriledi. Kripto para geçen hafta yüzde 1,73 kârda. İşlem hacmi de bugün yüzde 3,51 azaldı.

DOT 1e

Oynaklık ılımlı ve Bollinger bantları, direnci temsil eden üst bandı 7,82 dolar işaretinde ve alt bandı desteği temsil eden 6,70 dolar seviyesinde yer alıyor. Bollinger bantlarının ortalaması 7,26 dolar seviyesinde. Hareketli ortalama (MA), SMA 50’nin üzerinde 7,40 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin alt yarısında 43 endeksinde işlem görüyor ancak şu anda yükseliş eğiliminde yer alıyor.

Polkadot fiyat analizi: Teknik göstergeler

Polkadot fiyat analizi için 4 saatlik fiyat grafiği, boğaların günün başında hakim olduğunu gösteriyor. Ancak boğalar fiyata tekrar müdahale etti ve son 4 saat içerisinde fiyat 7,14 dolara geriledi.

DOT 4h 1

Bollinger bantlarının değerleri aşağıdaki gibi üst bant 8,10 dolar işaretinde ve alt bant 7,01 dolar işaretinde bulunuyor. Bollinger bantları, fiyat seviyesinin 7,56 dolar üzerinde bir ortalama yapıyor. Hareketli ortalama, SMA 50 eğrisinin altında 7,34 dolardan işlem görüyor. Göreceli güç endeksi (RSI), nötr aralıkta endeks 37 seviyesinde sinyal veriyor. Bu seviye boğaların ve ayıların henüz yetersiz olduğunu gösteriyor.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Polkadot fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, kripto para için yükseliş işaretleri gösteriyor, ancak 4 saatlik grafik, genel olarak, kripto piyasası bugün toparlanıyor. DOT/USD de eğilimi takip ediyor. Boğalar geri dönerse, kripto para biriminin 7,27 dolar direncini yeniden test etmek için önümüzdeki 24 saat boyunca yükselmeye devam etmesini beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin