BNB Coin, yükselmek için bu direnci aşmak zorunda! Fiyat analizi

BNB Coin, yükselmek için bu direnci aşmak zorunda! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin’de gerçekleşen geçen haftaki düzeltme, azalan bir trend çizgisinde reddedildi. Bununla birlikte, yakın zamanda ortaya çıkan Binance Coin üç aylık otomatik yakım haberleri, yatırımcıların lehine olabilir. Otomatik yakım işlemi, Pioneer Program Yakma sırasında yakılan 6296.3 BNB dahil olmak üzere toplam 1.684.387,11 BNB’nin dolaşımdan kaldırılmasıyla sonuçlandı.

  • BNB Coin ayıları, 200 günlük SMA’yı yutabilir
  • Günlük RSI çizgisi yükseliş bölgesine giremiyor
  • Binance Coin’deki 24 saatlik işlem hacmi 2,12 milyar dolar, bu da %7,5’lik bir kazanç anlamına geliyor.

BNB toparlanmak için direnç trend çizgisini aşmalı

BNB Coin yakın zamanda, 0,618 Fibonacci destek seviyesinden geri dönerek V şeklinde bir toparlanma başlatmıştı. Ancak fiyat, 500 dolarlık kritik direnç seviyesi ile azalan trend çizgisinin direncini aşmayı başaramadı.

BNB Coin, yükselmek için bu direnci aşmak zorunda! Fiyat analizi

BNB için direnç görevi gören bu trend çizgisi, Aralık 2021’de başlayan düzeltme rallisinden bu yana herhangi bir yükseliş girişimini kesintiye uğratmayı sürdürüyor. Bu direnç bozulmadan kaldığı sürece, BNB fiyatı aşağı yönlü hareket etmeye devam edecek.

5 Ocak’ta ortaya çıkan piyasa çöküşü kripto para için işlerin daha kötü olmasına neden oldu. BNB fiyatı, piyasa genelinde yaşanan yoğun satış baskısından nasibini alarak kritik destekten düştü. Fiyat grafiği, %15,5’lik bir düşüşe karşılık gelen art arda 4 kırmızı mum gösterdi.

Satış baskısının devam etmesiyle birlikte BNB Coin, 200 SMA hattını yeniden test etmek için geri döndü. Kripto para bu EMA desteğini sürdürürse, fiyat bir yükseliş kırılması için yukarıda bahsedilen direnç trend çizgisine yeniden meydan okuyabilir. 

Bir günlük Göreceli Güç İndeksi (RSI), 41’de bulunuyor ve nötr seviye olan 50’den reddedilerek aşırı satım bölgesine geri dönüyor.

BNB Coin 450 doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor

BNB Coin, 400 dolarlık en düşük desteğe ulaşmadan önce 0,5 FIB ve 450 dolar seviyesindeki kavşak desteğiyle yüzleşmesi gerekiyor. Fiyat hareketinin bu güçlü ilgi alanını ihlal etmesi, düzeltme aşamasını uzatmak için daha fazla onay sağlayacak.

BNB Coin, yükselmek için bu direnci aşmak zorunda! Fiyat analizi

Ortalama yön momentum endeksi(23), son toparlanma nedeniyle aşağı yönlü momentumunda önemli bir düşüş gösterdi. Ancak, BNB Coin fiyatı düşüşü sürdürdüğü için eğim tekrar yükselmeye başladı.

  • Direnç seviyeleri: 500 dolar ve 570 dolar
  • Destek seviyeleri: 400 dolar ve 450 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin