Dev derecelendirme şirketinden Bitcoin notu ve yatırım tavsiyesi
Dev derecelendirme şirketinden Bitcoin notu ve yatırım tavsiyesi

Bloomberg: Bitcoin ve Ethereum’da milyonlarca kripto taşınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir rapora göre Bitcoin ve Ethereum yatırımcıları kriptolarını faiz getiren hesaplarına taşıyor. Bloomberg, sadece üç hafta içinde, trader’ların BlockFi’deki kripto hesaplarına aktarmak için BTC ve ETH’de 35 milyon doları hareket ettirdiğini söyledi.

Bitcoin ve Ethereum %6 getiri sağlayacak

New York merkezli şirket, kredilerini kriptoları teminat altına alan varlık sahiplerine kripto varlık destekli USD kredileri sunan güvenli bir banka kredisi sağlayıcısıdır. BlockFi, 5 Mart’ta kripto tasarruf hesaplarını başlattı ve kriptoda aylık olarak %6,2’lik bir verim elde etmek için birleştirilmiş bir faiz oranı sundu.

Bu rakam, özellikle yıllar içinde giderek daha düşük oranlar sunan ABD bankalarına kıyasla yüksektir. BlockFi CEO’su Zac Prince, platformun faiz oranının Bitcoin ve Ether fiyatlarına bağlı olarak dalgalanacağını söyledi. BlockFi CEO’su şunları söyledi:

Hesaplardaki faiz oranlarının fiyatların düşme zamanlarında daha yüksek ve fiyatların yükselmesi sırasında daha düşük olmasını bekliyoruz çünkü Bitcoin’i borçlanma talebi kısmen piyasa duyarlılığı nedeniyledir.

Bitcoin ve Ethereum balinaları sistemin dışında

BlockFi, hesaplarının perakende yatırımcılar için tasarlandığını ve kripto balinaları için tasarlanmadığını söyledi. Yeni bir blog gönderisinde, şirket önümüzdeki ay 25 BTC ve 500 ETH sınırı tanıttığını belirterek şunları ekledi:

Bu limitin üzerindeki tüm bakiyeler %2’lik kademeli faiz oranı kazanacaktır. Açıklamak gerekirse, BIA hesabınızda 25.5 BTC varsa, ilk 25 BTC %6,2 ve geri kalan 0,5 %2 seviyesinde faiz kazanacaktır.

Şirket ayrıca “ortalama Kripto tüketicisine sunduğumuz yüksek kaliteli hizmetleri korurken BIA’nın mümkün olduğunca çok müşteriyi destekleyebilmesini sağlamak” için 0.0025 BTC ve 0.0015 ETH sabit para çekme ücreti sunuyor.

2017 yılında kurulan BlockFi, kriptosferdeki Morgan Creek Capital, Galaxy Yatırım Ortakları, Coinbase, ConsenSys ve Devonshire Yatırımcıları, Fidelity Invest sahiplerinin özel yatırım kolu, en büyük finansal kuruluşlardan birçok yüksek profilli yatırımcı tarafından desteklenmektedir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin