Bitcoin’in hızlı başlangıcına ayak uyduramadı: İşte ilk 50 içinde düşen altcoin!

Bitcoin’in hızlı başlangıcına ayak uyduramadı: İşte ilk 50 içinde düşen altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir haftalık negatif fiyat hareketinin ardından Bitcoin, Pazartesi günü %6’lık bir yukarı hareketle 31.500$’a yakın toparlandı. Diğer taraftan Ethereum %6.7 yükseldi ve 1.900$ sınırına geldi. Ancak bir altcoin en fazla düşüşü gösterenlerin başında geldi. İlk 50 içine bakıldığında en fazla geri çekilme Elrond varlığında yaşandı. 

Kardeşlerinden ayrılan altcoin fiyatı negatif tarafta kaldı. Bu pozitif fiyat ivmesinden mahrum kalması fiyatın daha da dip yapması anlamına gelebilir.

Bitcoin’in fiyat hareketinin sadece ilk 10 kripto para üzerinde değil, aynı zamanda genel piyasada da bir dalgalanma etkisi oluşturdu. Bu arada, en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında bir aykırı değer var. Bu da aradan sıyrılan Elrond.

Elrond fiyat düşüşü

Son 24 saat içinde, bir dizi şüpheli etkinlik nedeniyle Elrond (EGLD) token fiyatı %13,16 düştü. Son 24 saatte 75 doların üzerinde işlem gören Elrond ağ belirteci 65 dolara kadar geriledi. Haber esnasında ise 67-68 dolar seviyelerinden alıcı buluyor. Haftalık geri çekilme ise yüzde 18’e dayandı. 1,492,183,099$ piyasa değeri ile token 42. sırada yer alıyor.

Elrand ağının kurucusu ve CEO’su Beniamin Mincu’nun bir duyuru yapmasından sonra Elrond fiyat düşüşü başladı. Bu, birkaç saat içinde altcoin fiyatında kademeli bir düşüşe yol açtı. Kurucu,

“Maiar DEX’te bir dizi şüpheli aktiviteyi araştırmak için buradayız. Analiz netleşir netleşmez güncellenecektir.”

Duyurudan saatler sonra Mincu, olası sorunun tespit edildiğini söyleyen bir güncelleme yaptı. Elrond ekibinin acil bir düzeltme üzerinde çalıştığını söyledi.

‘Şüpheli Faaliyetlere’ maruz kalmış altcoin

Şüpheli etkinliğin merkezinde, Maiar merkezi olmayan borsasında belirli güvenlik etkileri var. Elrond kurucusu, sorunun izole edildiğini ve bir düzeltmenin yapıldığını belirtti. Ancak bu varlığın fiyatında düşüşe engel olamadı. Son olarak şu açıklama yapıldı:

“Potansiyel güvenlik etkileri olan bir durum belirledik. Ciddi bir analizden sonra, kullanıcı korumasını sağlamanın en iyi yolunun DEX ve API’ler gibi birkaç kritik bileşeni duraklatmak olduğunu saptadık.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin