BTC fiyatı, BlockFi iflasının ardından nasıl hareket ediyor?

Bitcoin dominance göz dolduruyor: Bu yükseliş hakimiyet seviyesine 50’ye çıkartır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sonunda bir pazar gününü güzel geçirdik. Kripto topluluğu olarak bunu hakettik. Uzun süredir beklediğimiz seviyelerden sonunda kurtulduk gibi. Yatırımcılar yine de net olamıyor. Çünkü bir düzeltmenin daha gelmeyeceğini kimse garanti edemez. Fakat uzun süre sonra haftalık kapanış iyi yerde geldi.

Haftalık kapanışın iyi yerde tamamlanması Bitcoin dominance yüzdesine de yansıdı.40 seviyelerine kadar giden hakimiyet yeniden sazı eline aldı. Bu da Bitcoin hakimiyeti olarak piyasaya döndü. Aslında BTC’nin ilk baş ilerlemesi daha sağlıklı olacaktır.

Kripto pazarında yakın zamanda yaşanan bir toparlanma, Bitcoin’e (BTC) doğru ağır bir şekilde eğildi ve token şu anda pazarın %47’sini oluşturuyor.

Bitcoin dominance ne kadar?

BTC, son 24 saat içinde %6’nın üzerine çıkarak 31.000 dolar seviyesini geri aldı. Şimdi odak noktası, bir aydan fazla bir süredir 30.000 dolar civarında kaldığı göz önüne alındığında, tokenin bu kazanımları sürdürüp sürdüremeyeceği.

Token, 1,29 trilyon dolarlık küresel kripto kapitalizasyonuna kıyasla 599,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Ancak BTC bir şekilde yerini korusa da, Ethereum’u engelleyen diğer altcoinlerin çoğu, değerde ciddi bir düşüş gördü. Bu, son Terra çöküşüyle birleştiğinde, BTC hakimiyetini en son Temmuz 2021’de görülen seviyelere itti. Yine de, bu Bitcoin dominance seviyesi, güçlü bir rallinin yolda olduğuna işaret edebilir.

Yüksek BTC hakimiyeti, altcoin rallisinden önce geliyor

Temmuz ayında görüldüğü gibi, yüksek BTC hakimiyeti genellikle güçlü bir ralliden hemen önce gelir. Bu, BTC hakimiyetinin yaklaşık %47’ye ulaşmasının ardından piyasanın rekor seviyelere yükseldiği Ekim 2021’de açıkça gözlemledik.

Bitcoin ne zaman yükselecek?

Lider kripto paranın ne zaman yükseleyeceğini söyleyebilmek oldukça zor. Ancak bazı seviyelerin geçilmesi önünü açacaktır. Bu yüzden 32.500-33.000 dolar gibi kritik bölgelerde kapanış yapması gerekli. Burada alıcılar daha istekli olursa ilerleme görülebilir.

Bitcoin kaç bin dolar?

Lider kripto para birim son 24 saat içinde 31.000 doları geçerek önemli bir sıçrama yaptı. 29.000-28.000 doları yer edinmesinin ardından haftalık kapanış sonrası iyi bir başlangıç oldu. Anlık olarak BTC/USDT paritesi 31.400 seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin nasıl alınır?

BTC satın almak için direkt borsalara kayıt olmanız gerekiyor. Global olarak Binance, Kucoin, Gateio, Huobi Global, Okx, MEXC gibi borsalarda kendinize ait kayıt olmalı. Aşağıdaki link

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin